Iggy Azalea i Afrojack na glavnoj bini Exit festivala

"Svi oni pridružuju se ranije objavljenim velikim imenima, među kojima su
neke od najvećih svjetskih zvijezda, kao su Calvin Harris, Nick Cave & The
Bad Seeds, James Arthur, Masked Wolf, Joel Corry, Jax Jones, Boris Brejcha,
Honey Dijon, Maceo Plex, Reinier Zonneveld, Monolink, Denis Sulta, Mathame, ZHU, ACRAZE, Sama’ Abdulhadi, ANNA, Sepultura, Napalm Death, Marky Ramone..."

1587 pregleda 0 komentar(a)
Foto: EXIT Festival
Foto: EXIT Festival

Australijska reperka Iggy Azalea i DJ i producent Afrojack, nastupiće na ovogodišnjem Exit festivalu na glavnoj bini.

"Jedno od najjačih programskih izdanja u istoriji Exit festivala upravo je dodatno pojačano! Svoj nastup na glavnoj bini festivala potvrdila je višestruko nagrađivana australijska reperka Iggy Azalea, jedna od najvećih hip hop zvijezda današnjice, sa preko deset milijardi strimova i čak 70 miliona prodatih albuma! U julu na Petrovaradinsku tvrđavu stižu još dva imena smještena u top 10 godišnje liste slavnog DJ Maga - cijenjeni DJ i producent Afrojack i najveći brazilski superstar Alok, kao i njemački hitmejker ATB!", najavili su iz organizacije.

Iggy Azalea
foto: EXIT Festival

"Svi oni pridružuju se ranije objavljenim velikim imenima, među kojima su neke od najvećih svjetskih zvijezda, kao su Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, James Arthur, Masked Wolf, Joel Corry, Jax Jones, Boris Brejcha, Honey Dijon, Maceo Plex, Reinier Zonneveld, Monolink, Denis Sulta, Mathame, ZHU, ACRAZE, Sama’ Abdulhadi, ANNA, Sepultura, Napalm Death, Marky Ramone...", podsjetili su organizatori u saopštenju.

Novo izdanje Exit festivala, pod sloganom „Zajedno. Zauvijek!“ biće održano od 7. do 10. jula, a uskoro će biti objavljena i imena koja će nastupiti na Dance Areni.

"Zbog ogromnog interesovanja aktuelne cijene standardnih festivalskih ulaznica biće na snazi najkasnije do petka, 8. aprila, do kraja dana", ističe se u saopštenju.

U prodaji su trenutno četvorodnevne ulaznice po cijeni od 59 eura, a jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cijenama, sa više od 40 odsto popusta. Cijena regularnih jednodnevnih ulaznica je 31 euro, fan pit ulaznice su dostupne po cijeni od 41, a VIP po cijeni od 105 eura.

Bonus video: