Pussycat Dolls: Nismo bile prostitutke

Koreografkinja Robin Entin, koja je osnovala grupu, je ranije saopštila da su Kajine priče "potpune izmišljotine nekoga ko traži svojih pet minuta slave"
247 pregleda 1 komentar(a)
Pussycat Dolls, Foto: Shutterstock
Pussycat Dolls, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.10.2017. 19:14h

Nakon više dana ćutanja, nekadašnje članice Pussycat Dolls oglasile su se povodom optužbi da je njihova grupa bila "paravan" za elitnu prostituciju.

Bivša članica Kaja Džouns navela je da su djevojke koje su "prošle" kroz grupu tokom nekoliko godina, morale da "prolaze" i kroz krevete raznih moćnika iz muzičke industrije, i da je to bila javna tajna.

"Uvijek smo se zalagale za moć žena i sestrinstvo. Stojimo uz sve žene koje su hrabro progovorile o zlostavljanju u šoubiznisu, ali ne možemo stati iza lažnih navoda o tome da smo učestvovale u nečemu što se nije dogodilo", odgovorile su Nikol Šerzinger i ekipa.

"Povezivanje naše grupe sa prostitucijom ne samo da podriva sve što smo postigle, već skreće pažnju sa žena koje su zaista zlostavljanje. Nismo znale da je Kaja imala neprijatna iskustva tokom kratkog vremena koje je provela sa nama, i tvrdimo da se oko nas nisu dešavale neprikladne situacije. Ako je Kaja doživjela nešto za šta mi nismo znale, svim srcem joj želimo da pronađe pomoć koja joj je preko potrebna i šaljemo joj podršku", navele su djevojke.

Koreografkinja Robin Entin, koja je osnovala grupu, je ranije saopštila da su Kajine priče "potpune izmišljotine nekoga ko traži svojih pet minuta slave".

Džouns, koja je bila članica sastava od 2003. do 2005. godine, ranije je kazala da “morale da spavaju sa kim god ima kažu”.

“Koliko mi je bilo grozno? Toliko da sam odustala od svog sna, prijateljstava s kolegicama i ugovora vrijednog 13 miliona dolara”, rekla je pjevačica i plesačica koja je bila tinejdžerka kada se pridružila grupi.

Ona je saopštila da se tada žalila šefovima i medijima, ali da niko ništa nije preduzeo.

Pussycat Dolls su, uz Šerzinger i Džouns, bile i Karmit Bahar, Ešli Roberts, Džesika Suta, Kimberli Vajat i Melodi Torton.

Bonus video: