Tom Džouns o zlostavljanju: Što rade ženama, rade i muškarcima

Džouns je komentarisao optužbe brojnih žena na račun holivudskog mogula Harvija Vajnstina i s tim u vezi otkrio da je i on imao slično iskustvo na početku karijere
168 pregleda 1 komentar(a)
Tom Džouns, Tom Džons, Foto: Shutterstock
Tom Džouns, Tom Džons, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.10.2017. 18:14h

Slavni pjevač Tom Džouns rekao je za BBC da je ono što je "rađeno ženama, rađeno i muškarcima" i da je seksualno zlostavljanje naširoko rasprostranjeno i u muzičkoj industriji.

Džouns je komentarisao optužbe brojnih žena na račun holivudskog mogula Harvija Vajnstina i s tim u vezi otkrio da je i on imao slično iskustvo na početku karijere.

“Nije bilo previše strašno. Jednostavno, neko je pokušao da... A ja sam rekao: ? Ne, hvala'”, objasnio je on.

Voditelj programa Kolin Paterson, pitao je da li misli da bi optužbe slične onima protiv Vajnstina mogle da izađu na vidjelo i u muzičkoj industriji.

“I tu su se slične stvari uvijek dešavale. Neki se žale na publiciste i na druge usluge koje se od njih očekuju da urade ne bi li dobili ugovor sa muzičkom kućom, baš kao što to rade i glumcima da bi dobili ugovor za film. Uvijek bude toga, ali to izbjegneš. Jednostavno odeš. Ali sve što se dešava ženama, dešava se i muškarcima”, objasnio je Džouns.

Bonus video: