Mik Džeger napisao pjesmu za seriju "Slow Horses"

U seriji "Slow Horses" igra Geri Oldman, a priča je bazirana na romanu britanskog autora Mika Herona

821 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Čuveni muzičar Mik Džeger i frontmen sastava Rolling Stones, najavio je objavljivanje nove solo pjesme pod nazivom "Strange Game", koja će biti predstavljena publici tokom ove sedmice.

Pomenuta pjesma biće i tematska muzika nove serije Apple platforme "Slow Horses", a čije će prve dvije epizode biti dostupne za gledanje ovog petka.

Džeger je na pjesmi radio sa Danijelom Pembertonom, koji je iza sebe ima nominacije za Oskara kao filmski kompozitor.

"Radim na zabavnom projektu sa kompozitorom Danijelom Pembertonom... obratite pažnju, jer stiže uskoro", objavio je na društvenim mrežama muzičar.

"Rad sa Mikom Džegerom je jedna od najuzbudljivijih saradnji u mojoj profesionalnoj karijeri. Mislim da smo uspjeli da kreiramo nevjerovatno jedinstvenu i originalnu temu i jedva čekam da je ostatak svijeta čuje", napisao je i kompozitor, a oglasio se i režiser serije "Slow Horses", Džejms Hous.

"Od početka smo željeli pjesmu u duhu serije i samo je jedno ime bilo na mom umu - Mik Džeger. Kada sam prvi put čuo melodiju bio sam oduševljen", napisao je on.

U seriji "Slow Horses" igra Geri Oldman, a priča je bazirana na romanu britanskog autora Mika Herona.

Serija prati tim agenata britanske obavještajne službe MI5 koji su zbog grešaka u karijeri poslati da rade u birokratskom odjeljenju sa početnicima.

Pjesma će imati premijeru istoga dana kada i serija, 1. aprila.

Bonus video: