„Mekano“ i „Nobl“ dostupni na striming servisima

Virgin otpočinje partnerstvo sa etiketom Gruvlend!, koja stoji iza Konstrakte, ali i Zemlje Gruva

1669 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji i trenutno jedna od najaktuelnijih artistkinja u regionu, Ana Đurić alijas Konstrakta, od danas ima podršku lokalnog entiteta svjetske etikete Virgin Music Label & Artist Services, koja u Srbiji posluje rame uz rame sa regionalnim kancelarijama Universal Musica.

Ovom prilikom, Virgin otpočinje partnerstvo sa etiketom Gruvlend!, koja stoji iza Konstrakte, ali i Zemlje Gruva, sa kojom će takođe sarađivati na polju digitalne distribucije muzike.

Jedna od favorita na ESC 2022. od sada će imati podršku u distribuciji svog dosadašnjeg kataloga, kao i predstojećih izdanja i nove muzike. U okviru saradnje, već danas su na striming servise dodati singlovi „Mekano“ i „Nobl“, oba predstavljena kroz „Triptih.

„Gruvlend! je dobio svoje partnere koji mogu da obezbijede dovoljno transparentnu i bogatu poslovnu praksu u sve komplikovanijem svijetu digitalnih medija. Doći do mogućnosti koja obezbjeđuje cjelokupno muzičko poslovanje i tako ostavlja mjesta za kreativni rad i stvaralaštvo je za nas bilo najbolje rešenje. Nadamo se dobroj saradnji sa ovom kućom u budućnosti“, ističe Milovan Bošković iz Zemlja Gruva.

Bonus video: