Završen No Sleep festival

”Naša NFT kolekcija biće inspirisana i povezana sa nekim od najboljih iskustava festivala. Vjerujemo u to da iskustva u novom univerzumu ne smiju biti zamjena, već dopuna postojećeg”

1459 pregleda 0 komentar(a)
Foto: EXIT Photo Team
Foto: EXIT Photo Team

Treće izdanje No Sleep festivala, koji je proteklog vikenda održan u Beogradu, obilježili su nastupi Nine Kraviz, Stephana Bodzina i sastava Agents of Time, ali i DJ-eva poput DVS1, Bone, Sebastian Leger i Tennis.

”Nesumnjiv kvalitet ovdašnje scene dokazali su i Tijana T, Kristijan Molnar, Dejan Milićević, Monosaccharide, Layzie i desetine drugih raspoređenih po klubovima širom Beograda. Predstavljene su i nove mogućnosti upotrebe NFT tehnologije u umjetnosti, dok je najveće interesovanje izazvao panel Exit the Metaverse, na kom su najavljene uzbudljive inovacije upravo u festivalskoj industriji”, kazali su iz organizacije.

”Naša NFT kolekcija biće inspirisana i povezana sa nekim od najboljih iskustava festivala. Vjerujemo u to da iskustva u novom univerzumu ne smiju biti zamjena, već dopuna postojećeg”, kazao je osnivač festivala Dušan Kovačević, dodajući da EXIT ulazi u Metaverse kako bi čuvao iskustva uživo.

Bonus video: