Ljubav ne mora nužno biti tužna priča, iako nema srećan kraj

Sa baladom "Od milijun samo jedna" klapa CAMBI učestvovaće na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala

879 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Marita Bulimbašić
Foto: Marita Bulimbašić

Vokalni sastav CAMBI nedavno je objavio ljubavnu baladu "Od milijun samo jedna" s kojom će nastupiti na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala, a sada predstavljaju i njen spot, u režiji Ivana Trpimira Lozića.

Četvorica lead vokala sastava CAMBI., Jure Nikolić, Sandro Grbec, Luka Čulić i Joško Tranfić o pjesmi autora Andreja Babića kažu:

"Više od godinu dana smo tražili ljubavnu baladu koja bi mogla dostojno zamijeniti našu pjesmu 'Zaljubljen'. Kada nam je u ruke došla 'Od milijun samo jedna' znali smo da smo pronašli upravo to, ionako ona nema namjeru biti u ničijoj sjenci. Pjesma možda govori o nesrećnoj ljubavi, ali emocija kojom zrači i muzika koja je nosi, ipak ostavaljaju pozitivan utisak. Upravo je taj kontrast nesrećne ljubavi i pozitivih vibracija nit vodilja spota koji je pun odnosa svjetla i tame. Poruka pjesme i spota je upravo ta da prava ljubav ne mora nužno biti tužna priča, iako nema srećan kraj. Imati u životu nekoga koga voliš više od svega blagoslov je sam po sebi, i svako ko je tako nešto doživio, zna o čemu govorimo".

Bonus video: