Zoster i Parampaščad na stadionu FK Zabjelo

Na festivalu koji će biti održan 10. juna nastupiće i Partibrejkersi

1365 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Bendovi Zoster i Parampaščad nova su imena “Festivala kulture Zabjelo” koji će biti održan 10. juna na stadionu FK Zabjelo. Organizatori smatraju da će ovom manifestacijom biti postavljeni čvrsti temelji za buduće muzičke spektakle.

Nekoliko dana prije, organizatori su najavili da će uz pomenute bendove nastupiti i rok veterani - Partibrejkersi.

Osim lokacije, ovaj festival čini posebnim i njegov humanitarni karakter jer će najmanje pet eura od svake prodate ulaznice biti namijenjeno Fudbalskom klubu Zabjelo i Fondaciji bajkeri dobre volje, sa kojima su potpisani memorandumi o saradnji na osnovu kojih će oni prikupljena sredstva usmjeriti tamo gdje smatraju da je potrebno.

Mostarski sastav Zoster na muzičkoj sceni je pune 22 godine, te publika u Crnoj Gori odlično zna njihove pjesme sa četiri albuma, jer su već imali priliku da gostuju u glavnom gradu.

Organizatori nijesu zaboravili ni domaće snage, a upravo priliku da predstavi pjesme sa prvijenca “Na putu ka suncu” koji je objavljen sredinom prošle godine dobio je i sastav Parampaščad.

Karte za ovaj događaj biće u prodaji od ponedjeljka 2. maja na zvaničnom sajtu festivala, a o ostalim prodajnim mjestima zainteresovani za ovaj događaj mogu se informisati putem zvaničnih Facebook i Instagram stranica.

Bonus video: