Daibi i Wicked Ras uz regionalna imena

I ovogodišnji festival, tvrdi direktor istog Vinko Mihajlović, biće koncipiran tako da tokom dva dana publika koja volio ovaj zvuk uživa u raznovsrnom programu i najboljim koncertima

1106 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Jedanaesti “Montenegro Sun reggae fest” biće održan 9. i 10 jula na bazenu Rondo koji se nalazi u sklopu Hotelske grupe Budvanska Rivijera na Slovenskoj plaži.

I ovogodišnji festival, tvrdi direktor istog Vinko Mihajlović, biće koncipiran tako da tokom dva dana publika koja volio ovaj zvuk uživa u raznovsrnom programu i najboljim koncertima.

”Imaćemo možda i najbolji program do sad, a u narednim danima otkrićemo sva regionalna imena koja će nastupiti na ovogodišnjem festivalu. Za početak, odlučili smo se da najavimo dva DJ-a koja iz godine u godinu svojim učešćem podržavaju Montenegro Sun Reggae fest, a to su DJ Daibi i Wicked Ras. I jedan i drugi dobro su poznati publici našeg festivala jer svojim izborom muzike uvijek podignu atmosferu, pa su njihovi nastupi planirani za prvi dan događaja”, otkriva Mihajlović.

Prodaja ulaznica počeće od 1. jula, kada će publici biti poznati svi učesnici ovogodišnjeg festivala koji je, kao i svake godine, i ovoga puta dobio podršku Opštine Budva, zatim Turističke organizacije Budva, HG Budvanska Rivijera, kao i ostalih prijatelja. Tokom prethodnih izdanja na “Montenegro Sun reggae festu” nastupala su najveća imena kako ex-Yu tako i svjetske regionalne scene, a publika još uvijek pamti koncerte koje su u sklopu festivala priredili Del Arno bend, Horsman Coyote, IRFM i mnogi drugi.

M.V.

Bonus video: