Prvi singl Gorana Gumpa

Crnogorski muzičar objavio pjesmu “Dijete u meni” kojom započinje muzičku karijeru

1376 pregleda 2 komentar(a)
Goran Gump, Foto: Dušan Bartolović
Goran Gump, Foto: Dušan Bartolović

Crnogorski muzičar Goran Milojević u narodu poznatiji kao Goran Gump, odrastao je u Herceg Novom, a živi i stvara na Novom Beogradu. Muziku osjeća već 20 godina, dok mu je život hobi.

Nakon dugo godina sviranja i pjevanja smatra da mu “prava” karijera počinje onog trenutka kada izda prvu pjesmu. Od tog dana će, kako on kaže, “postati naš poznati pjevač”. Veruje da je slučajno našao put i baš veruje u slučajnosti i divi im se. Inspiraciju nalazi u nepročitanim knjigama, pa je tako, uz niz slučajnosti nastala njegova prva pjesma - “Dijete u meni”.

”’Dijete u meni’ mi je pružilo sve što imam, a da ono nastane, pomoć su mi pružili Nikola Radivojević i Sebastijan Kerekeš koji su zajedno sa mnom uradili muziku. Sonja Milivojević je utkala poetičnost u tekst koji smo oboje pisali, a aranžman pjesme potpisuje Sebastijan Kerekeš. Spot za ‘Dijete u meni’ je osmislio i realizovao Goran Đemidžić (Bad shoe) iz Sarajeva kojem je, kao i meni, ovo prvi zalet u lijepa putovanja, stoga hvala im svima što su mi saputnici, a prije svega hvala majci što me rodila i bratu blizancu što me trpi. Da sve bude produkcijski pitko učinili su Utiki studio, Analog mind studio i Dom Lazara Arsovića, a miks i mastering uglancao je Marko Perić”, izjavio je Goran Gump.

Bonus video: