Hrvatski muzičar objavio novi singl

Ogoljena emocija Kikija Rahimovskog

Iskrenu, ogoljenu emociju zasigurno će prepoznati svi ljubitelji dobre muzike, a “Atlantida” će još dugo ploviti talasima domaćih i regionalnih radijskih stanica

1266 pregleda 0 komentar(a)
Kiki Rahimovski, Foto: Dusan Bacic
Kiki Rahimovski, Foto: Dusan Bacic

Hrvatski muzičar Kiki Rahimovski objavio je novi singl. Nakon nastupa na prošlogodišnjem izdanju Dore, Kiki predstavlja pjesmu “Atlantida”, na kojoj ponovno ostvaruje saradnju s poznatim autorima Dušanom Bačićem i Dejanom Nikolićem.

Potencijalni radijski hit zabilježio je značajan rezultat prije službene objave, i to na festivalu “Beogradsko proleće 2022”, gdje je odnio nagradu za najbolju kompoziciju festivala. Za ovu emotivnu baladu Kiki Rahimovski predstavlja i spot za koji režiju potpisuje Dušan Bačić.

Emotivan je bio koncert Parnog valjka organizovan u čast prerano preminulog Akija Rahimovskog, inače Kikijevog oca. Uz brojne zvijezde koje su dostojanstveno ispratile jednoga od najvećeg pjevača naših prostora, po mnogima najupečatljivi nastup imao je upravo Kiki Rahimovski. Nakon večeri za pamćenje u zagrebačkoj Areni, Kristijan je odlučio podariti svojim obožavateljima pjesmu za koju je lično vezan. Iskrenu, ogoljenu emociju zasigurno će prepoznati svi ljubitelji dobre muzike, a “Atlantida” će još dugo ploviti talasima domaćih i regionalnih radijskih stanica.