Poklon pjesma D-moll pop hora

”Odavno sam želio da za ovu numeru napravim savremeni horski aranžman, kako bi ova divna kompozicija nastavila da živi u novom ruhu. Nadam se da će se u spotu vidjeti koliko uživamo i u pjevanju i snimanju, čime ostavljamo još jedan trajni trag o našoj muzičkoj baštini”, kazao je profesor Saša Barjaktarović

5329 pregleda 6 komentar(a)
Onlajn u svakom trenutku uz One Turistički paket, Foto: Privatna arhiva
Onlajn u svakom trenutku uz One Turistički paket, Foto: Privatna arhiva

D-moll pop hor, pod dirigentskom palicom profesora Saše Barjaktarovića, sinoć je premijerno na Trgu nezavisnosti izveo numeru “Crna Goro lijepa”, a već danas od 12 sati na Youtube sevisu biće objavljen i spot. Ovaj singl D-moll pop hor poklanja građanima za 21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore.

U pitanju je kompozicija autora Dragana Tokovićana, dok je tekst napisala Nada Kovačević, crnogorskoj javnosti poznata kao vođa sastava “Veselice”. Sada je u novom horskom aranžmanu Saše Barjaktarovića i instrumentalnom Dejana Božovića D-moll pop hor donio na drugačiji nain. Spot je sniman u saradnji sa “Bubulj produkcijom” iz Bara.

”Odavno sam želio da za ovu numeru napravim savremeni horski aranžman, kako bi ova divna kompozicija nastavila da živi u novom ruhu. Nadam se da će se u spotu vidjeti koliko uživamo i u pjevanju i snimanju, čime ostavljamo još jedan trajni trag o našoj muzičkoj baštini”, kazao je Barjaktarović.

Bonus video: