Georgiev za doček 2018. u Herceg Novom, Van Gog druge noći

"Ostvarila mi se dugogodišnja želja da nastupim u Herceg Novom, gradu gdje sam odrastao, na dočeku Nove godine", rekao je Georgiev
62 pregleda 2 komentar(a)
Vlado Georgiev, Foto: Slavica Kosić
Vlado Georgiev, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 14.10.2017. 07:54h

Četvorodnevni novogodišnji program u Herceg Novom biće organizovan u parku bivšeg hotela “Boka”, umjesto na Trgu Nikole Đurkovića kako je bilo ranije najavljeno, a glavna zvijezda dočeka biće Vlado Georgiev.

To su juče na konferenciji za medije saopštili predstavnici Turističke organizacije koja je organizator dočeka Nove 2018.

Georgiev je rekao da se nada dobroj atmosferi:

"Ostvarila mi se dugogodišnja želja da nastupim u Herceg Novom, gradu gdje sam odrastao, na dočeku Nove godine".

U parku Boka 30. decembra nastupiće Dragoljub Đuričić sa svojim bendom “Balkanska lavina”, a biće organizovana i dječja Nova godina, tokom koje će najmlađe zabavljati Djeda Mraz i novski umjetnici.

Prvog dana 2018. godine u sklopu novogodišnjeg programa koncert će održati beogradski pop-rok sastav “Van Gog”, a drugog januara nastupiće beogradska grupa “Tropiko bend”.

V. d. direktor TO Pavle Obradović kazao je da su novogodišnji program već predstavili na sajmu turizma u Novom Sadu, a da će to uraditi i na sajmovima u Kragujevcu i Banjaluci.

Istakao je da su se sa hotelijerima dogovorili o novogodišnjim paket-arnžmanima.

Podsjetio je da će tokom sve tri noći nastupati i brojni hercegnovski muzičari koji će zagrijevati atmosferu pred koncerte glavnih gostiju i da će dijeliti besplatno vino, pivo, sokove i girice.

Bonus video: