Zoster ima novi singl

Popularna grupa objavila je i spot za novi singl "Čovjek želi da je ptica"

1705 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Grupa Zoster, koja će za deset dana nastupiti pred podgoričkom publikom na festivalu Kulture Zabjelo, objavila je spot za novi singl “Čovjek želi da je ptica”. Ovo je ujedno treći singl sa njihovog novog albuma “Najgori”.

Muziku i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman grupa Zoster. Gostujući muzičari na pjesmi su Đani Pervan na bubnjevima i gudački kvartet u sastavu Arvida Kullolli. Video za pjesmu radili su Nikola Galić i Toni Kvesić, a glumci u spotu su Medina Pašić i Mario Knezović.

”Prvi singl ‘Kuda idu svi ti ljudi’ jedna je vrsta premise, u drugom spotu i pjesmi, ‘Treba mi keš’, otkrivamo našeg protagonistu ‘Najgoreg’ u prvom licu, a ovaj treći singl je priča isto o našem ‘Najgorem’, ali o njemu pričamo u trećem licu. Time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobićete cijelu sliku”, siguran je frontmen benda Mario Knezović.

Album “Najgori” imaće 10 pjesama koje su koncepcijski povezane. Ovim singlom Zoster otkriva kraj svoga protagoniste i slaže mozaik albuma koji će se pojaviti na tržištu krajem 2022.

Bonus video: