Ada Divine Awakening festival: Devi Mohan, Henry Ammar, LAOR, Una Senić i Božo Vrećo pojačavaju program

Drugo izdanje Ada Divine Awakening festivala (ADA) biće održano u okruženju Ade Bojane od 13. do 18. septembra

2546 pregleda 1 komentar(a)
Foto: ADAwakening.me
Foto: ADAwakening.me

Devi Mohan, Henry Amar Mayara, Una Senić, Alisa Gurova, Buddhi Dana, Pepe Danza, Julia Krakova i Niraj, Božo Vrećo, LAOR, Praful i mnogi drugi pojačaće se program Ada Divine Awakening festivala, saopštili su organizatori.

Kako dodaju drugo izdanje Ada Divine Awakening festivala (ADA) biće održano u magičnom okruženju Ade Bojane od 13. do 18. septembra i okupiće preko 30 vodećih svjetskih edukatora, koučeva, iscjelitelja i terapeuta iz oblasti partnerstva, svjesnosti, seksualnosti i ličnog razvoja.

"ADA je prvi festival svjesnosti i intimnosti na ovim prostorima, a ovogodišnja zvijezda vodilja učesnika je 'Povrati svoju moć'. Na jednoj od energetski najjačih i najljepših destinacija Evrope okupiće se više stotina ljudi u okviru šest dana intenzivnog programa lične transformacije. Najnoviji dodatak programu su i predavači Devi Mohan, Henry Amar Mayara, Una Senić, Alisa Gurova, Buddhi Dana, Pepe Danza, Julia Krakova i Niraj, koji će sa posjetiocima pokrenuti proces ulaženja u sopstvenu suštinu i vraćanja sopstvene moći u edukativnom dijelu, a Božo Vrećo, LAOR, Praful i mnogi drugi u muzičkom", piše u saopštenju.

Navode da je zbog izuzetnog interesovanja posjetilaca iz cijele Evrope, aktuelne cijene ulaznica važiće najkasnije do 9. juna. Paketi ulaznica kreću se po cijeni od 329 eura.

"Ada Divina Awakening donijeće preko 70 moćnih radionica i stvoriće mogućnost za svakog pojedinca da se u okviru programa festivala upusti u traganje dušom za sopstvenom istinom, usmjeri pažnju na osviješćivanje, transformisanje i lični rast. Prvi Ada Divine Awakening festival dogodio se u momentu kada su ljudska usamljenost i otuđenost dotakle svoj zenit, osvijetlio je u posjetiocima nevjerovatnu želju za ponovnom bliskošću i toplinom, a zatim pružio znanja i uvide iz oblasti ličnog razvoja, prepoznavanja i ispunjavanja unutrašnjih potreba, emotivnih odnosa, seksualnosti i povećanja i poboljšanja intimnosti prvenstveno sa sobom, zatim i sa drugima. Ada Divine Awakening namijenjen je svima, jer je njegova misija da svaki učesnik u sebi pronađe alate pomoću kojih će poboljšati svoje unutrašnje stanje, a zatim i ono što emituje u odnosima sa drugima", kažu u saopštenju.

Među već objavljenim predavačima na ovogodišnjem izdanju festivala, navodi se da su master kouč tantre i odnosa iz Sjedinjenih Američkih Država Luba Evans, učitelji iz polja intimnih odnosa, ljubavi i šamanskih znanja Xavier De Forceville i Hannah Knight (Francuska, SAD), zatim stručnjaci za partnersku komunikaciju i različite vidove partnerstava Rachel Rickards i Lennart Henning (SAD, Nemačka), kao i terapeutkinja disanja i isceliteljka Sophia Magdalena (Velika Britanija). Na ADA će ove godine gostovati i edukator tantričkih vještina, facilitator muških krugova i autor Aaron Kleinerman (SAD-Bali) i predavač iz oblasti povezivanja i nenasilne komunikacije Michael Finkel (Izrael).

Za paketa ulaznica moguće je i plaćanje do četiri rate, a smještaj podrazumijeva pet noćenja u resortu FKK "Ada Bojana". Sve informacije o festivalu se nalaze na sajtu ADAwakening.me, gdje se mogu odabrati i odgovarajući paketi.

Bonus video: