Klasična magija u pjesmi "Leto stiže"

Marko Mandić objavio singl i video na kome mu se pridružuje i Kene Beri

2465 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Olga Milisavljević
Foto: Olga Milisavljević

Srpski muzičar Marko Mandić predstavio je novi singl i video “Leto stiže”, na kome mu se pridružuje i Kene Beri. Numera najavljuje EP koji će nositi naziv “Komerzz”, koji će biti objavljen na jesen.

”Je l’ može nešto kao svi a, potpuno drugačije? Višeslojna pjesma koja odlazi od površine do dubine u kojoj se Adele okreće. Zavisi od onoga ko sluša i gdje će da je smjesti. Mislim da sam upoznao legendu. Ne mislim, zapravo znam! Osim što sam prvo odlijepio na ono šta Ilija (Kene Beri) radi sa muzikom, desilo se ono najbolje. Ilija je dečko ljudina. Nisam siguran da umijem da opišem magiju koja se desila tokom stvaranja ove pjesme, snimanja spota, a onda i post produkcije. Dvije riječi - klasična magija. Evo možda sam i uspio. Ilija ljubi te brat!”, kazao je o svom novom singlu Marko Mandić te dodao da je posebno ponosan na saradnju sa Kene Berijem.

Pjesmu “Leto stiže” su zajednički komponovali Kene Beri, Marko Mandić i Novak Ašković, dok je za miks i master bio zadužen Jan Magdevski - JanZoo. Numera je snimana u studiju “Brontosaurus”. Spot su režirali Maša Đorđević i Danilo Pantović, a direktor fotografije je bio Aleksandar Anđelković.

”Kad smo se najmanje nadali, desilo se. Desio nam se život! Nismo ovo mogli da zamislimo, šta da kažem. Jako smo srećni, ne možemo više ništa da komentarišemo”, kazao je o singlu “Leto stiže” Kene Beri.

Bonus video: