Sea dance: Nina Kraviz i Anfisa Letyago potvrdile nastup u Buljarici

Uz njih svoj dolazak na Sea Dance isplanirali su i Ilija Đoković, Dino R, Dino Ganić i Proximus, a svi zajedno pridružuju se ranije objavljenim Ani Đurić Konstrakti, Dubioza Kolektivu i KALUSH Orchestra

2776 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Sea dance
Foto: Sea dance

Nina Kraviz i Anfisa Letyago, dvije vodeće globalne tehno zvijezde, potvrdile su svoje nastupe na ovogodišnjem, osmom izdanju Sea Dance festivala koje će biti održano od 26. avgusta do 28. avgusta na budvanskoj Buljarici.

Kraviz, koja je jedna od tri najveća imena svjetske elektronske scene, pridružuje se Italijanka Anfisa Letyago, koja će se prvi put predstaviti crnogorskoj publici.

Anfisa Letyago, Nina Kraviz
foto: Sea dance

Uz njih svoj dolazak na Sea Dance isplanirali su i Ilija Đoković, Dino R, Dino Ganić i Proximus, a svi zajedno pridružuju se ranije objavljenim Ani Đurić Konstrakti, Dubioza Kolektivu i KALUSH Orchestra.

Aktuelne i najpovoljnije cijene ulaznica po 24,99 eura i uz 50% popusta, zbog ogromnog interesa i upita fanova, na snazi će biti do ponedjeljka 20. juna do kraja dana!

Kraviz se poslije četiri godine vraća u uvalu plaže Buljarica, a iz Sea dance-a poručuju da publika i dalje pamti njen spektakularni nastup sa jubilarnog petog izdanja festivala 2018. godine.

Anfisa Letyago, Nina Kraviz
foto: Sea dance

Letyago je vodeće tehno ime nove generacije, čiji se uspon povezuje sa saradnjom sa čuvenim Karlom Koksom, kome je 2018. godine proslijedila USB sa svojim trakama i vrlo brzo počela da producira muziku za njegov Intec Digital.

Sea dance će uskoro objaviti još izvođača koji će, poput Letyago, prvi put nastupiti u Crnoj Gori.

Bonus video: