Američki muzički izraz uz srpsku liriku

Chill pop produkcija pod prstima producenta A.N.D.R., latin beats, Ivanin virtuozni gitarski solo i zavodljiva lirika čine ovu numeru ljetnjim hitom

2288 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Katarina Vukoman
Foto: Katarina Vukoman

Školovana džez vokalistkinja, gitaristkinja, producentkinja i kantautorka koja je godinama stvarala na engleskom Ivana Vukmirović Manivi objavila je novi singl “Nek Izgore”. Iako je do sada stvarala uglavnom na engleskom, ovom pjesmom Ivana najavljuje nova izdanja na srpskom jeziku.

”Kada njegujete soul i r’n’b izraz - prirodno je da riječi koje prate te melodije izlaze iz vas na engleskom, jer su taj zvuk i sve poruke koje on nosi tako i utkane u vas. Međutim, shvatila sam da je potrebno da se što više kantautora otisne na put stvaralaštva na maternjem jeziku”, istakla je povodom novog singla Vukmirović.

Chill pop produkcija pod prstima producenta A.N.D.R., latin beats, Ivanin virtuozni gitarski solo i zavodljiva lirika čine ovu numeru ljetnjim hitom čiji refren lako plovi ušima, vješto mešajući r’n’b i pop uticaje.

’’Nakon tri duet izdanja sa Đorđem Miljenovićem i pozitivnih reakcija publike i preko pola miliona pregleda - uvidjela sam da publika koju smo gajili godinama želi da čuje taj američki muzički izraz uz srpsku liriku”, ispričala je ona.

Bonus video: