Žurka na Velikoj plaži zagrijavanje za Exit

Organizatori naglašavaju da je ulaz na žurku "GetEXITed Montenegro powered by IQOS" slobodan, a svi koji ne žele da propuste provod na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, imaće priliku da osvoje ulaznice za Exit festival koji će se održati od 7. do 10. jula

5104 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Sea dance
Foto: Sea dance

Melvo Baptiste, cijenjeni londonski DJ i domaćin globalno slušane radijske emisije Glitterbox, kao prvo ime, a uz njega DJ pultove držaće tri omiljena regionalna imena elektronske muzike. Iz Sarajeva stižu After Affair, iz Beograda Gramophonedzie, dok će domaćine predstavljati Nikola Delibašić.

Kako su saopštili organizatori festivala "Exit" oni će biti gosti na "GetEXITed Montenegro", koji će se 2. jula održati na Velikoj plaži u Ulcinju i biće žurka zagrijavanja za nadolazeći Exit.

"Na jednoj od najljepših plaža Evrope, Velikoj plaži smještenoj uz Adu Bojanu, pravo festivalsko uživanje daće žurka koja će se prvi put odvijati na dvije bine, u dva komšijska kajt-kluba, Dolcinium Kite Surf Klubu i Kiteloopu. Fantastična lokacija, vrhunski DJ-evi, ljetni, beach vibe i šareni kokteli stvaraju savršen spoj da se već od ranog subotnjeg popodneva krene s nezaboravnom žurkom na plaži. Kompletan program počinje već u 14.00 i traje do dugo u noć", navodi se u saopštenju.

Organizatori naglašavaju da je ulaz na žurku "GetEXITed Montenegro powered by IQOS" slobodan, a svi koji ne žele da propuste provod na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, imaće priliku da osvoje ulaznice za Exit festival koji će se održati od 7. do 10. jula.

Podsjećaju da će na Exitu nastupiti "hedlajneri" kao što su Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha i mnogi drugi.

Kada je u pitanju Melvo Baptiste, on kako navode, važi za vrhunskog selektora za dobar provod, a njegova reputacija mu obezbjeđuje nastupe na najtraženijim mjestima u svijetu - od londonske Printworks i Ministry of Sound, do Hi Ibiza i House of Yes NYC.

Jedan od najaktuelnijih i najtraženijih DJ dvojaca iz Bosne i Hercegovine, After Affair u noćnom setu će dovesti Kiteloop do usijanja, kažu organizatori. U proteklih osam godina svojim nastupima i festivalom Garden of Dreams su stekli su veliki broj fanova i podršku publike u cijelom regionu, a svoj muzički izraz opisuju kao elektroniku, ali bez robovanja trendovima, prateći svoj instinkt i puls publike koja ih prati u njihovim višesatnim setovima.

Osvajača "Best Adria Act" nagrade na MTV European Music Awards 2010. godine, Marka Milićevića, poznatijeg kao DJ Gramophonedzie, publika, kako piše u saopštenju, obožava zbog njegovih prepoznatljivih produkcija i nastupa, a zahvaljujući hitu "Why don’t you" doživio je svjetsku slavu. Na Dolciniumu će na najbolji način pokazati koliko dobro poznaje puls crnogorske publike.

Crnogorski DJ i producent širokog spektra elektronske muzike Nikola Delibašić u magičnom ambijentu Velike plaže publici će prirediti šarenoliku vožnju kroz najrazličitije žanrove, piše u saopštenju.

Bonus video: