U petak otvaranje City Groove-a: Tri dana uz Džajkovskog, Senidu, Angelinu, Gabrielu Cilmi...

Dan otvaranja besplatan, za druge dvije večeri dostupne karte po cijeni od deset eura

5746 pregleda 0 komentar(a)
Foto: City Groove
Foto: City Groove

Sportski tereni pokraj Bemax arene u Podgorici spremni su za sjutrašnje otvaranje trodnevnog muzičkog festivala City Groove koji i ove godine za podgoričku publiku kreira tri konceptualno potpuno različite večeri.

U petak, 1. jula, M:tel City Groove će od 21 čas otvoriti domaći bend Milky Waves, a nakon toga, podgoričkoj publici će se predstaviti grupa Grimm, koja će nastupiti od 22 sata.

Ljubitelji hip-hop zvuka moći će od 23 časa da uživaju u hitovima popularnog bosanskohercegovačkog repera Eda Majkee, koji će se publici predstaviti kako sa starim, tako i novim pjesmama sa nedavno objavljenog albuma "Moćno".

Za kraj prve večeri, koja je besplatna za sve posjetioce, "najluđu žurku" najavljuje Kiril Džajkovski.

Drugo veče će obilježiti moderniji zvuk mlađih generacija, tako da će podgorička publika biti u prilici da pjeva i pleše uz hitove Nele, Angeline, Sare Jo i Senidah.

Ulaznice se na dan koncerta mogu kupiti na biletarnici Bemax arene po cijeni od deset eura.

Treću i posljednju noć obilježiće domaće i strane zvijezde kao što su hrvatska kantautorka Lu Jakalić i australijska pjevačica italijanskog porijekla Gabriela Cilmi.

Nakon njih priliku da se druže sa fanovima u glavnom gradu Crne Gore imaće Artan Lili.

Festival će zatvoriti britanski elektro pop bend Kosheen i podsjetiti publiku na hitove poput “Hide U”, “Guilty”, “Overkill”, “Catch”.

Ulaznice i za završnicu festival takođe se mogu naći na biletarnici Bemax arene po cijeni od 10 eura.

Bonus video: