Regionalne zvijezde obilježile drugo veče M:tel City Groove festivala

Podgoričkoj publici predstavile se Nela, Angelina, Sara Jo i Senidah

6871 pregleda 6 komentar(a)
Sa nastupa Sare Jo, Foto: Nebojša Medo Perković
Sa nastupa Sare Jo, Foto: Nebojša Medo Perković

Regionalne muzičke zvijezde Nela, Angelina, Sara Jo i Senidah predstavile su se podgoričkoj publici na drugoj noći M:tel City Groove festivala.

Veče je otvorila mlada umjetnica Antonela Đinđić Nela, koja nakon nastupa nije mogla da sakrije oduševljenje publikom i njihovim reakcijama na nedavno objavljene pjesme "Sto godina” i "Problem.”

"Ovo mi je najbolji koncert koji sam imala u životu i moram priznati da nisam imala očekivanja. Nisam imala priliku da nastupim pred crnogorskom publiku i ovo me je toliko iznenadilo da još ne mogu da dođem sebi,” rekla je Nela, kako prenosi Mediabiro.

Smatra da su festivali pravo mjesto za razmjenu energije između izvođača i slušalaca, te se nada da će se njihova organizacija vratiti na velika vrata.

Uslijedio je nastup regionalne tinejdž zvijezde Angeline, koja je istakla da najviše voli da radi u Crnoj Gori, koju doživljava kao svoj drugi dom. Priznaje da tokom ljetnje sezone, u pauzama između nastupa, voli da degustira domaće delikatese.

"Iskreno, volim da jedem ribu i lignje. U Beogradu kod nas nema kvalitetne morske ribe, zato uvijek kad dođem ovdje jedem to", kazala je ona.

Očekuje je veliki broj koncerata, pa najavljuje da će domaća publika imati priliku da je sluša u Tivtu, Budvi, kao i Podgorici.

Mnogo toga se promijenilo i za Saru Jovanović koja je nastupila na istom festivalu 2019. Objašnjava kako Podgorica nikada ne razočara i da je upravo iz tog razloga spremila poseban repertoar.

"Baš sam danas puštala snimke ekipi koja nije bila sa nama, čisto da ih pripremim, da znaju šta ih čeka. U nekim gradovima je neophodno vrijeme da se publika zagrije, a Podgorica nas uvijek tako dočeka, da nas tokom prve numere obori sa nogu”, rekla je ona.

Svoje nastupe u našoj zemlji opisuje kao "svadbu" i otkriva da kad god ima vremena, voli da posjeti Podgoricu i Budvu.

Sarin performans bio je uvertira za trep zvuk i koncert Senide Hajdarpašić koja je hitovima "Behute”, "Replay” i "Mišići” dodatno oraspoložila publiku i priredila koncert za pamćenje, piše Mediabiro.

Večeras se održava treća i posljednja noć festivala. Umjesto hrvatske kantautorka Lu Jakelić koja je otkazala učešće, nastupiće lokalni Ansambl "Toć”. Gabriela Cilmi, australijska pjevačica italijanskog porijekla, takođe će imati priliku da se predstavi domaćoj publici. Nakon nje, vrijeme je rezervisano za beogradsku muzičku grupu "Artan Lili”, a festival će zatvoriti britanski elektro-pop bend "Kosheen”.

Bonus video: