najava albuma

Novi singl Ljubičica

Prepoznatljiv i tvrd svirački gruv, kombinovan sa sintisajzerom i ritam mašinom postao je zaštitni znak braće Stevanović

2597 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Poslije uspješnog povratničkog singla “Opet”, pančevačke Ljubičice predstavile su novi video singl pod nazivom “Možda je vreme”.

Ovaj najnoviji singl ujedno je i posljednji pred objavljivanje drugog studijskog albuma benda.

I na novoj pjesmi Ljubičice nastavljaju sa senzualnim zvukom pa je već sada prilično jasno kakvo izdanje nas očekuje na jesen.

Prepoznatljiv i tvrd svirački gruv, kombinovan sa sintisajzerom i ritam mašinom postao je zaštitni znak braće Stevanović.

Pored standardne ekipe sa kojom rade Vuk i Petar - producenta Milana Bjelice i muzičara Petra Pupića - na ovoj pjesmi oko teksta pomogli su Luka Racić i Zoran Zarubica iz benda Buč Kesidi.

"Bili smo jako nestrpljivi da podijelimo još nešto sa dolazećeg albuma, a ova pjesma nam se učinila tako ljetnjom, da prosto nismo mogli da čekamo jesen. Kada je stigao i spot, znali smo da je ovo definitivno stvar koja će nam obilježiti ljeto i povratak na scenu", kazao je Vuk iz benda Ljubičice.

"Super smo se zezali dok je pjesma nastajala i mislim da je ta atmosfera džemovanja sačuvana i da se dobra energija prenijela do finalne verzije. Bjelica je uradio odličan posao i mislim da je ovo najbolji zvuk koji smo imali do sada", dodao je Petar.

Idejno rešenje spota delo je Rastka Ilića, koji je poznat i kao treća Ljubičica, a cela ideja relizovana je u novosadskom studiju Zebra uz pomoć rediteljke Mie Mlinarević i sjajne prateće ekipe. Zvezda spota, Aleksandra Arizanović (glumica, koreografkinja i plesačica), osmislila je i izvela koreografiju.