Lake fest od 4. do 6. avgusta, nastupaju DST, Marko Nastić, Van Gog, Negativ, Vojko V, Paul van Dyk...

"Novitet u odnosu na prethodne godine je učešće eminentnih inostranih i exju DJ-eva, pa će gosti festivala uz tradicionalne zvuke rokenrola u kasnijim satima moći uživati i u ovim zvucima", kazao je direktor Lake festa, Peđa Zečević

5955 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Ovogodišnje izdanje Lake fest održaće se od 4. do 6. avgusta pod sloganom "Tradicija se nastavlja".

"Novitet u odnosu na prethodne godine je učešće eminentnih inostranih i exju DJ-eva, pa će gosti festivala uz tradicionalne zvuke rokenrola u kasnijim satima moći uživati i u ovim zvucima", kazao je direktor Lake festa, Peđa Zečević.

Lake fest, koji se tradicionalno održava kraj Krupačkog jezera, otvoriće bend „Vrpca“, zatim će nastupiti DST, Piloti, Black Metalika tribute, Agents of times i Marko Nastić.

Drugo veče festivala, 5.avgust, rezervisano je za Decu iz vode, Ateist rap, Van Gog, Negativ, Ten walls i Leu Dobričić.

U subotu, 6. avgusta, nastupiće Kraljevski apartman, Kanda, Kodža i Nebojša, Bolero, Vojko V, Paul van Dyk i Dejan Milićević.

"Ono što je Lake fest izdvajalo od svih drugih festivala je kamp koji će i ove godine biti organizovan u Krupačkim topolama, a kao i do sada biće besplatan, dok će prijava biti obavezna. Imajući u vidu činjenicu da je Lake i ekološki festival i u kampu i na festivalskom dijelu organizovaće se više ekoloških aktivnosti. Kako su posjetioci i navikli, produkcija festivala, bina, tehnika i sve što prati vrhunske festivale biće na najvećem nivou“, obećava Zečević.

Cijena karte je nepromijenjena u odnosu na prethodne godine, pa će jednodnevna koštati deset eura, a za tri dana 25 eura. Prevoz iz grada do festivala i sa festivala do grada funkcionisaće po uhodanom sistemu, a cijena karte biće, prema riječima Zečevića, simbolična.

"Od 2011. godine, od kada se festival održava, kroz kapije je prošlo preko 220.000 ljubitelja muzike, pa se, obzirom na ogromno interesovanje, i ove godine očekuje veliki broj posjetilaca“, kazao je Zečević.

Bonus video: