Publika od mene očekuje spektakl

Njegov koncert u Golubovcima zakazan je za 27. jul

3575 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Youtube Printscreen
Foto: Youtube Printscreen

Crnogorski harmonikaš Šćepan Stojanović javnosti širom regiona postao je poznat zahvaljujući učešću u televizijskom šouu “Ja imam talenat”, a napokon je dobio priliku da se predstavi i svojoj publici. Naime, Stojanović će 27. jula na novom trgu u Golubovcima održati solistički koncert.

”Na moje veliko zadovoljstvo i ljudi iz KIC-a Zeta, takođe i opštine Golubovci, imaću svoj solistički koncert. To je moj kraj, zato i jedva čekam da zasviram na ovom mjestu”, otkriva u razgovoru za “Vijesti” Stojanović.

On obećava da će publika imati priliku da čuje “jedan vrlo raznovrstan program”.

”Mislim da tokom koncerta nećemo zaobići ni jedan žanr. Koncert ću otvoriti solo nastupom, a nakon toga će mi se pridružiti i moj bend ‘Virtuoz’. Pošto smo imali skoro koncert u Pljevljima u Domu kulture već smo se pripremili i za nastup u Golubovcima”, ističe sagovornik “Vijesti”, te otkriva čime se vodio kad je birao kompozicije koje će te večeri izvesti:

”Vodio sam se time da mi prije svega, moj bend i ja, uživamo na sceni, a to će se, siguran sam, prenijeti i na publiku. Imamo taj repertoar koji nas krasi kao što sam rekao, vrlo raznovrstan, nesvakidašnji”, kaže on.

Svjestan je činjenice da je publika od njega navikla da čuje poznate melodije, a hoće li kroz iste provući i teme iz klasične muzike, odgovara:

”Klasične kompozicije te večeri neću izvoditi. Međutim, moje improvizacije se mogu povezati s klasičnom muzikom, tu će biti dosta mojih dramatičnih improvizacija uz naravno poznate strane hitove”, otkriva šta još publiku očekuje na koncertu.

Kroz razna talent takmičenja zahvaljujući kojima je i postao poznat širom regiona, pored virtuoznih kompozicija uvijek bi priredio i vizuelni spektakl, te ni koncert u Golubovcima neće proći bez istog.

”Valjda sam kroz emisije u kojima sam učestvovao navikao publiku na veliki šou i pravi spektakl, pa će takav biti i moj predstojeći koncert u mom rodnom kraju”, obećao je Stojanović koji će nakon ovog muzičkog šoua, koji priprema, napraviti pauzu.

”Za ovaj mjesec biće dva koncerta, pomenuti koji je bio u Pljevljima i ovaj koji nas očekuje za nekoliko dana. Mislim da je to sasvim dovoljno. Koncerti su dosta zahtjevni i morate odvojiti dosta vremena. Pošto imamo dosta nastupa širom naše države, to nam je za ovu ljetnju sezonu sasvim dovoljno. O planovima takođe razmišljam, imam u planu da snimam i nadam se da ću nakon sezone posjetiti studio, osmisliti i odraditi neki dobar miks uz dobar spot”, otkrio je planove Stojanović.

Bonus video: