Jelena predstavila video za “Ne žalim”

Ekskluzivnost pjesme “Ne žalim” čini to što je snimljena u dvije verzije, jer je Jelena željela da u ovoj sjajnoj numeri uživaju kako oni koji vole brži ritam, tako i oni kojima više prijaju sjetnije note

6629 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Ivica Nikolić
Foto: Ivica Nikolić

Nakon što je prije dvadesetak dana predstavila novi singl “Ne žalim” na festivalu u Herceg Novom, Srpska pejvačica Jelena Tomašević riješila je da za isti prezentuje i video.

U pitanju je romantični spot koji je ovoj kompoziciji dao novu dimenziju i upečatljiv vizuelni efekat.

Ekskluzivnost pjesme “Ne žalim” čini to što je snimljena u dvije verzije, jer je Jelena željela da u ovoj sjajnoj numeri uživaju kako oni koji vole brži ritam, tako i oni kojima više prijaju sjetnije note, pa pjesma dolazi pred publiku u verziji raskošne balade, za koju je i snimljen spot, i remiks izdanju koje će biti pravi ljetnji hit.

Muziku i aranžman je radio Darko Dimitrov, tekst Vladimir Danilović, dok je za spot bila zadužena NN Media.

Popularna pjevačica ovom pjesmom najavljuje novi album koji će objaviti do kraja godine. Do tada, uveliko se priprema za senzacionalni nastup sa Bočelijem, koji će se desiti u petak, 22. jula.

”Neizmjerno se radujem tome što ću pjevati sa Andreom Bočelijem i sve mi zaista izgleda kao san. Najveća sreća je u tome što znam da će se taj san ostvariti, jer kada sam počinjala karijeru nisam mogla ni da zamislim da ću jednog dana stati rame uz rame sa tako velikim umjetnikom čiji rad odavno pratim i poštujem. Sigurna sam da ćemo se svi nezaboravno provesti i jedva čekam petak”, ističe Jelena Tomašević i dodaje da je ovo divan period u njenoj karijeri.

”Zbog toga sam odlučila da svojoj publici poklonim spot za moju najnoviju pjesmu ‘Ne žalim’, u kojoj će, nadam se uživati tokom ljeta, a onda se na jesen vidimo sa novim pjesmama koje s velikom ljubavlju pripremam za svoj treći studijski album”, zaključuje ona.

Bonus video: