Orhan i Shouse stižu u Buljaricu

Oni će se pridružiti Nini Kravic, Konstrakti, Dubiozi...

4813 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Nakon veoma uspješnog nastupa na glavnoj bini EXIT festivala, na kojem su do euforije doveli više desetina hiljada ljudi, u Crnu Goru prvi put ekskluzivno dolazi australijska senzacija Shouse. U pitanju je dvojac koji je stvorio jedan od najvećih hitova poslednjih godina - “Love Tonight” iz 2017. godine, koja broji preko 400 miliona strimova, 11 miliona Shazama i spada u Top 50 najstrimovanijih numera na Spotify! “Love Tonight” se našla u top 10 singlova na top listama u Austriji, Belgiji, Francuskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Holandiji i Švajcarskoj. Numeru su remiksovala velika muzička imena kao što su David Geta, Robin Šulc, Franki Vah i DJ Seinfeld, a remiksi Olivera Huntemena i Vintage Culturea postali su viralni na TikToku. Ove godine na ljubav publike širom svijeta uzvratili su novim hitom “Won’t Forget You”, napravljenim po poznatoj, odličnoj formuli - melodija, topao bit i hor drugara. Zbog svog muzičkog umijeća koje će tek da zablista, Shouse su nominovani na Music Victoria Awards u kategoriji Best Breakthrough Act.

Svoj dolazak potvrdio je i globalni hitmejker, producent i DJ Mahmut Orhan, koji će donijeti svoje megahitove direktno sa svjetskih top lista. Orhan kombinuje deep house, groovy indie dance i etno zvuk, a pravu pometnju na muzičkoj sceni napravio je 2016. godine izbacivši numeru “Feel” (feat. Sena Sener), koja danas broji skoro pola miliona pregleda i strimova na YouTube i Spotify. Karijeru Mahmuta Orhana lansirao je njegov nepogrešiv talenat za pravljenje hitova, koji su zajedno skupili skoro vrtoglavih milijardu pregleda. Kao jedan od najperspektivnijih izvođače dance muzike današnjice, Mahmut Orhan je u posljednjih nekoliko godina postao obavezno ime vodećih svjetskih festivala, a Sea Dance fanovi pamte njegov nastup iz 2017. godine, sa četvrtog izdanja festivala.

Na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala koji će biti održan od 26. do 28. avgusta nastupiće i već objavljena muzička imena iz Evrope i regiona: čarobnice svjetske elektronske scene Nina Kravic i Anfisa Letyago, najtraženije muzičko ime Balkana Ana Đurić Konstrakta, pobjednici Evrovizije KALUSH Orchestra i jedan od najvećih regionalnih bendova posljednje decenije Dubioza Kolektiv.

Ograničen kontingent ulaznica po poklon cijeni od 27,99 eura, sa čak 40% popusta, u prodaji je do isteka zaliha. Ulaznice su dostupne preko festivalske stranice kao i prodajne mreže u Crnoj Gori i online.

Bonus video: