Sea dance: U Buljaricu stižu Senidah, Crni Cerak i Mimi Mercedez

Zajedno s ranije najavljenim headlinerima Ninom Kraviz, Anfisom Letyago, Anom Đurić Konstraktom, Kalush Orchestrom i Dubioza Kolektivom, Sea dance je zbog ogromnog interesovanja publike i ove godine pokrenuo popularnu akciju pod nazivom „Uzmi 4, zgrabi 5“, tokom koje uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance, fanovi festivala petu dobijaju na poklon

8054 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Sea dance
Foto: Sea dance

Nakon ovonedjeljne prve najave da na Sea Dance stižu Shouse i Mahmut Orhan, najveći crnogorski festival "dodao je gas" i izlazi sa još novih imena koja će obilježiti ovogodišnje izdanje Sea dance-a.

Svoje nastupe na plaži Buljarica od 26. do 28. avgusta potvrdila je regionalna postava koju predvodi najveće žensko trap ime Balkana Senidah, a prate je Crni Cerak, Mimi Mercedez kao i svježa nova imena Tam, Micka Lifa i Da Wreck.

Zajedno s ranije najavljenim headlinerima Ninom Kraviz, Anfisom Letyago, Anom Đurić Konstraktom, Kalush Orchestrom i Dubioza Kolektivom, Sea dance je zbog ogromnog interesovanja publike i ove godine pokrenuo popularnu akciju pod nazivom „Uzmi 4, zgrabi 5“, tokom koje uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance, fanovi festivala petu dobijaju na poklon.

Ograničen kontingent festivalskih ulaznica po poklon cijeni od 27,99 Eur, s čak 40% popusta, u prodaji je do isteka zaliha, a zbog velikog interesovanja publike, Sea Dance je pokrenuo akciju pod nazivom „Uzmi 4, zgrabi 5”, tokom koje uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance, fanovi festivala petu dobijaju na poklon. S obzirom na popularnost akcije proteklih godina, očekuje se da će predviđeni kontingent planuti u vrlo kratkom roku!

Bonus video: