Exit najavio pokretanje festivala u Makedoniji

Njemu će, kako je saopšteno, prethoditi velika Get EXITed žurka 7. septembra u Strumici koja će u ovaj makedonski grad dovesti niz poznatih internacionalnih i regionalnih muzičkih zvijezda

3043 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Sea dance
Foto: Sea dance

Exit je najavio pokretanje festivala i u Makedoniji, planiranog za 2023. godinu.

Njemu će, kako je saopšteno, prethoditi velika Get EXITed žurka 7. septembra u Strumici koja će u ovaj makedonski grad dovesti niz poznatih internacionalnih i regionalnih muzičkih zvijezda.

Cijela lista izvođača i lokacija biće objavljeni uskoro, kao i početak prodaje prvog kontingenta ulaznica.

Novim festivalom EXIT će u 2023. ojačati svoju već brojnu festivalsku porodicu na čak deset članova u osam država i učvrstiti svoju poziciju najveće festivalske grupacije Jugoistočne Evrope.

EXIT je najveća organizacija muzičke industrije Jugoistočne Evrope čija je misija "povezivanje regiona i promocija mira, kao i brendiranje destinacija i izgradnja njihovog prepoznatljivog festivalskog imidža."

"Pored matičnog festivala, koji se više od 20 godina tradicionalno održava u Novom Sadu, EXIT je do sada organizovao brojne festivale i velike koncerte, kao što su No Sleep festival u Beogradu, Sea Dance i Ada Divine Awakening u Crnoj Gori, Revolution u Rumuniji, Sea Star u Hrvatskoj, Echowaves u Gruziji, Festival 84 u Bosni i Hercegovini, Sunland na plaži Perla u Bugarskoj, koncerti Robbie Williamsa i Madonne u Beogradu, Red Hot Chili Peppersa u Inđiji i mnoge druge, a s Get EXITed žurkom i festivalom u 2023. popisu se pridružuje i Makedonija", navodi se u saopštenju.

Bonus video: