Emotivno druženje sa Šerbedžijom u Budvi

Tokom dvočasovnog emotivnog druženja s publikom na njegovom repertoaru preovladavale su ljubavne numere
1 komentar(a)
Rade Šerbedžija, Foto: Splendid
Rade Šerbedžija, Foto: Splendid
Ažurirano: 07.10.2017. 07:25h

Glumac i pjevač Rade Šerbedžija održao je preksinoć koncert u budvanskom hotelu Splendid i tom prilikom ostavio publiku bez daha.

"Večeras ću se posebno potruditi jer sam impresioniran što je sala ispunjena do posljednjeg mjesta, i to u ovim trenucima kada Crna Gora igra protiv Danske. Čak i muškarci u ovolikom broju - moram se potruditi", šarmantno je i u uz osmijeh poručio na početku koncerta.

Nakon stihova "Zaboravi" otpjevao je "Imam pjesmu za tebe", a tokom dvočasovnog emotivnog druženja s publikom na njegovom repertoaru preovladavale su ljubavne numere.

"Ulicama uspomena" osvježio je sjećanje na velike autore sa kojima je sarađivao poput Arsena Dedića, Džonija Štulića, Đorđa Balaševića... Pjevao je makedonske, ruske, sevdalinke i, naravno, svoje pjesme. Anegdotama je dočarao momente iz svog života u Zagrebu, Londonu, Los Anđelesu, solirao na akustičnoj gitari...

Da je ”najbolji pjevač među glumcima i najbolji glumac među pjevačima", potvrdio je govoreći "Ne daj se Ines" i "Barbara " uz maestralnu pratnju svog benda "Zapadni kolodvor".

Iako je pjesmom “Ines” pokušao da isprati publiku dok odlazi sa koncerta, sve je ostao lijep pokušaj - gledaoci su ovacijama nadjačali umjetnike.

Bonus video: