Bend Gift objavio video

Muzička atrakcija nastavlja da promoviše pjesme sa aktuelnog albuma “U senci grada”

3690 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Dejan Krstić, promo
Foto: Dejan Krstić, promo

Novosadska grupa Gift objavila je novi video za numeru “Nikad mainstream” koja se nalazi na aktuelnom albumu “U senci grada”.

Zahvaljujući pobjedi na konkursu “Tvoja pesma”, sastav Gift je snimio i objavio album “U senci grada”.

Bend Gift važi za istinsku regionalnu cover senzaciju. U toj “ulozi” bend njeguje sofisticiraniji zvuk izvođača iz osamdesetih godina prošlog vijeka. Tokom proljeća bend je objavio dupli singl na kom su se našle pjesme “Displej” i obrada hita Josipe Lisac “Gdje Dunav ljubi nebo”. Radeći na budućem albumu članovi grupe Gift, na čelu sa harizmatičnim Jovanom Matićem (aka Joca Ajkula), su se fokusirali na autorske pjesme u želji da se svojoj publici i na nastupima predstave u novom svjetlu.

”Naš novi album je riznica raznolikih raspoloženja, koja se ni manje ni više, očitavaju na licima ljudi - vjernih fanova, koji prate naše koncerte. Inspirisani njihovim unutrašnjim i spoljašnjim izrazima posvećujemo ovaj niz od jedanaest pjesama, upravo našoj publici koja umije da voli, živi i doživljava muziku sa nama”, kazao je tada povodom objavljivanja albuma Jovan.

Posle singlova: “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Displej”, “Korak ispred”, “Grad u senci” i “Pahulje” publika saa može da uživa i u video za numeru “Nikad mainstream”, a kadrovi za ovaj video snimani su tokom ljeta u Herceg Novom.

Širu popularnost bend Gift stekao je i zahvaljujući učešću na srpskom izboru za Erosong 2022. godine sa pjesmom “Haos”, kada su ušli u finale ovog takmičenja.

Bonus video: