Najveći DJ svoju turneju po Crnoj Gori započinje na Sea Dance Festivalu

Najveći DJ kojeg još nismo vidjeli u Crnoj Gori

20763 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Tuborg
Foto: Tuborg

Svi ljubitelji Tuborg piva dobro znaju da je ovaj brend okrenut muzici, dobrom provodu, ljudima otvorenog srca, umjetnicima i onima koji su spremni na razne avanture. U tom duhu, Tuborg ove godine priprema veliko iznenađenje koje će prikazati prvo na plaži u Buljarici u okviru Sea Dance Festivala, a kasnije i u drugim crnogorskim gradovima.

Naime, najveći DJ kojeg još nismo vidjeli u Crnoj Gori, od 26-28. avgusta prirediće spektakl na jednom od stage-ova i sigurno oduševiti posjetioce. Ipak, kako je u pitanju senzacionalan nastup koji će nesumnjivo oduševiti zaljubljenike u muziku i umjetnost, njegovo ime još uvijek nećemo otkrivati. Za sada možemo nagovijestiti da ima svoju rajder listu i dolazi sa punim kamionom opreme, da očekuje najluđi provod i najveću posjećenost do sada. Ova senzacija u muzičkom i vizuelnom smislu pridružiće se drugim velikim imenima festivala koje predvode Nina Kraviz, Konstrakta, Dubioza Kolektiv, Shouse, Mahmut Orhan, Anfisa Letyago, Senidah i mnogi drugi.

Pripremite svoje telefone, jer ćete ovaj nastup sigurno željeti da sačuvate kao uspomenu, a sve ostalo vas čeka na Sea Dance-u- ljubav, pivo, dobra energija i najbolja žurka do sada!

OPEN TO MORE I VIDIMO SE U BULJARICI!