Premijerno na Sea Dance-u: Konstrakta, Anfisa Letyago, Human Rias, Coeus, Tam, Micka Lifa i Kejt

Poslednje festivalske večeri nastupiće Coeus sa brojnim izdanjima među kojima su i „Horizon“, „Rebirth“, „Beyond Dreaming“, „Elysian“, „Eden“ i „Forgotten Love“

2337 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Sea dance
Foto: Sea dance

Sea Dance festival počinje večeras na budvanskoj plaži Buljarica, a publika će tokom tri večeri imati priliku da premijerno čuje neka od vodećih muzičkih imena.

Prve nastupe na festivalu imaće Konstrakta, Anfisa Letyago, Human Rias, Coeus, Kejt, Tam i Micka Lifa.

Svoj prvi nastup kao Konstrakta u Crnoj Gori otvoriće ovogodišnji Sea Dance, a posjetioci će moći između ostalog da čuju i njene pjesme "Mekano", "Nobl", "In Corpore Sano"...

Singlovi „HAZE“, „Nisida“ i „Catch The Spirit“ u prvoj večeri festivala donosi techno glas nove generacije Anfisa Letyago.

"Ova producentkinja i DJ-ica odiše intenzivnom mediteranskom energijom za DJ pultom, njene trake su oličenje novog techno talasa, a kvalitet njene DJ vještine isticao je i Carl Cox", saopštili su organizatori festivala.

"Human Rias je jedini izvođač u istoriji Exita koji je ove godine otvorio i zatvorio jedan od najvećih plesnih podijuma na svijetu, mts Dance Arenu, a na svoj debitantnski Sea Dance nastup u subotu, 27. avgusta donosi minhenski andergraund zvuk. Poznat je kao rezident DJ i buker nekadašnjeg kultnog minhenskog kluba MMA (Mixed Munich Arts), deo je ARTBAT tima i dugogodišnji prijatelj EXIT festivala, a iskusnom vožnjom između techno i house zvuka zasigurno obećava žurku za pamćenje", dodaje se u saopštenju.

Poslednje festivalske večeri nastupiće Coeus sa brojnim izdanjima među kojima su i „Horizon“, „Rebirth“, „Beyond Dreaming“, „Elysian“, „Eden“ i „Forgotten Love“.

Kako su kazali, predstavnik je uglednog Afterlife lejbla i jedan od najboljih producenata i DJ-eva u regionu, njegovi setovi karakteristični su po dubokim melodijskim progresijama, a njegove numere mogu se prepoznati u setovima velikana elektronske muzičke scene poput Tale Of Us, Solomuna, Adriatique i Dixona.

Tam, Micka Lifa i Kejt nastupiće u drugoj noći Sea Dance festivala.

"Talentovana kantautorka Tam rasplesaće posjetioce svježim ljetnjim hit singlom „Pogana”, ali i numerama sa debitantskog EP izdanja „Refleksija“, dobro poznatim pjesmama „Žad“, „Brži od svega“ i „Aj ćao“. Treperka Micka Lifa donosi zapažene singlove kao što su „Njiham“, „Naturale & Pure“, i neizostavni „Kardio“, a svestrana Kejt predstaviće svoje hitove „Mikelanđelo”, „Cure sa Balkana”, „Olovo” i „Eva”", navodi se u saopštenju.

Organizatori su kazali da se sve regularne i VIP ulaznice moraju zamijeniti za festivalske narukvice na zamjenskim mjestima koja se nalaze kod kapija festivala. Radno vrijeme im je od 10:00 do 03:00 za regularne ulaznice i od 16:00 do 03:00 za VIP. Ulaz na festival biti će moguć najkasnije do 03:00.

Unutar Sea Dance-a će biti moguće isključivo festivalskom karticom za plaćanje. Organizatori su se pobrinuli za shuttle buseve iz Budve i Bara do Buljarice, kao i za posebne cijene taxi prevoza.

Ulaznice se mogu kupiti i na festivalskim kapijama. Finalna cijena festivalske ulaznice je 45 eura, dok jednodnevne ulaznice koštaju 20 eura.

Informacije o satnici, ulaznicama, smještaju, prevozu i svim drugim novostima vezanim za festival mogu se pronaći na zvaničnoj stranici festivala, Facebook stranici, Instagram profilu i Sea Dance aplikaciji.

Bonus video: