Rotko Stjuart preporučuje ljubavnu terapiju

Jedina crnogorska virtuelna muzička zvijezda danas će objaviti novi singl

4830 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Nakon što čitav svijet natjerao da đuska uz taktove prvog singla “Igram sad” jedina crnogorska virtuelna muzička zvijezda - Rotko Stjuart riješio je da publici ponudi novu pjesmu. Za prvu numeru koju je prezentovao publici Rotko je dobio nagradu za najbolji spot, pa ništa manje ne očekuje ni od pjesme “Na pirun pipun” koju će predstaviti danas od 9 sati na svom Youtube kanalu.

U svojoj novoj numeri “Na pirun pipun” Rotko otkriva senzitivni dio svoje ličnosti, ali i svojoj publici preporučuje jedinstvenu ljubavnu terapiju koja štiti i osnažuje i najranjivije duše.

”Saznajte kako da standardni kafanski recept za liječenje ljubavnih boli učinite superiornim, samo uz dodatno nabadanje pipuna na pirun. Ako zapravo i ne znate šta su ‘pirun’ i ‘pipun’ obratite se najbližem starijem srodniku ili farmaceutu. Ukoliko i dalje niste sigurni u vezi ljubavne terapije koju Rotko prepisuje, možda je dovoljno samo da se prepustite njegovoj novoj pjesmi. I, za svaki slučaj, da pogledate i novi video spot u kojem se prikazuje kako njegova terapija polaznike kluba usamljenih i utučenih vodi od stanja teškog tugovanja do potpunog mentalnog blagostanja, čak i uz najmanje doze Rotkove ljubavne terapije”, stoji u saopštenju virtuelnog umjetnika.

Iako se, polako ali sigurno, Rotko Stjuart promoviše u renomiranog doktora za muziku i ljubav koji djeluje u regionu, njegov identitet i dalje nije poznat javnosti.

”Ono što je mnogo važnije od toga ko je ovaj retro virtuelni junak je Rotkovo obećanje da će svoju publiku uskoro obradovati i novim pjesmama. U svakoj od njih će Rotko, uz svoj prepoznatljivi funki i disko zvuk, dijeliti pozitivnu energiju i razotkriti dio sebe. Do tada, čekirajte ljubavnu terapiju koju Rotko Stjuart prepisuje u svom drugom singlu ‘Na pirun pipun’”, poručuje Rotko.

Ako zapravo i ne znate šta su ‘pirun’ i ‘pipun’ obratite se najbližem starijem srodniku ili farmaceutu. Ukoliko i dalje niste sigurni u vezi s ljubavnom terapijom koju Rotko prepisuje, možda je dovoljno samo da se prepustite njegovoj novoj pjesmi

Bonus video: