Reper Bvana predstavio novi spot

Muzička tema, truba kao iz njujorških jazz klubova i dobar gruv su svakako nešto što ćete odmah primijetiti na ovoj pjesmi, a doprinos srpskih glumaca u ovom spotu budi želju da video pogledate iznova i iznova

2014 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz spota, Foto: Printscreen Youtube
Detalj iz spota, Foto: Printscreen Youtube

Beogradski reper Nikola Ćosić poznatiji kao Bvana objavio je novi spot za pjesmu “Svijet pokreće ške” s albuma “Zelena glava i magični kamičak” koji predstavlja klasični hip-hop zvuk devedesetih s aktuelnim tekstovima koji oslikavaju svijet u kome živimo.

Spot potpisuje Renato Miskolci s kojim Bvana već ima uspješnu dugogodišnju saradnju. U ovom spotu se pojavljuju glumci Nenad Heraković i Đurđina Radić.

Muzička tema, truba kao iz njujorških jazz klubova i dobar gruv su svakako nešto što ćete odmah primijetiti na ovoj pjesmi, a doprinos srpskih glumaca u ovom spotu budi želju da video pogledate iznova i iznova. Srpski glumac Nenad Heraković kojeg publika pamti po seriji “Montevideo Bog te video” i televizijska, pozorišna, filmska glumica i pjevačica Đurđina Radić svojim glumačkim umijećem uljepšali su ovaj video rad.

”Zahvalan sam na prilici da radim s glumačkim veličinama kao što su Nenad Heraković i Đurđina Radić, kao i s talentovanim Renatom Miskolcijem i sa cijelom code produkcijom. Takođe, želio bih da se zahvalim svim dragim prijateljima koji su na ovaj ili onaj način doprinijeli stvaranju ovog videa. Pjesma odudara od mog standardnog fazona i mislim da će ljudima biti zanimljivo da čuju i vide nešto drugačije od mene”, izjavio je Bvana povodom novog spota.

Spot možete pogledati OVDJE.

Bonus video: