"Dobra stvar" nova pjesma benda Pavel

Singl dostupan na svim streaming servisima

2666 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz spota, Foto: Printscreen
Detalj iz spota, Foto: Printscreen

Nakon velikog uspjeha sa singlom “Dani koji sjaje”, kojom su najavili svoj novi, sedmi studijski album, hrvatski sastav “Pavel” objavio je i drugi singl s nadolazećeg albuma, prilično drugačiji od bilo čega što su dosad snimili.

’’Dobra stvar’’ je jedina Pavelova plesna disco pop pjesma i zato je još i više volim’’, poručio je njen autor Aljoša Šerić, kojem su se u aranžmanu pridružili stalni saradnik i producent Jere Šešelja, dok aranžmani gudača nose potpis Dalibora Grubačevića.

Režiju video spota potpisuje Radislav Jovanov Gonzo, a plesni ritam pjesme pretočen je u isti takav video, koji je bendu, kažu, najbolji do sada.

”Numera ‘Dobra stvar’ se kuvala jako dugo, još od mog samostalnog albuma i napokon sam je dočekala! Ta pjesma ima sve, dobru melodiju, plesni ritam i zarazan refren. Od prvog trena sam znala da je hit materijal, plesna i zabavna, stoga ni spot nije smio biti drugačiji. Gonzo je po mom mišljenju napravio najbolji spot za nas, jedno od najdražih snimanja definitivno’’, priznala je Antonija Šerić.

Singl “Dobra stvar” dostupan je na svim streaming servisima.

Bonus video: