Rade Šerbedžija ponovo u Crnoj Gori

Publika će pored pjesama iz novog repertoara biti u prilici da čuje i evergrin Šerbedžijine hitove kao što su „Ne daj se Ines“,“ Ponekad dolazim, ponekad odlazim“, „Barbara “, „Imam pjesmu za tebe“, “Meni se dušo od tebe ne rastaje” i mnoge druge
53 pregleda 7 komentar(a)
Rade Šerbedžija
Rade Šerbedžija
Ažurirano: 28.09.2017. 13:09h

Rade Šerbedžija, jedan od najznačajnijih regionalnih filmskih i pozorišnih glumaca, ponovo će posjetiti Crnu Goru i predstaviti se domaćoj publici kroz svoje pjesničko i muzičko stvaralaštvo, velikim koncertom koji će se održati 05. oktobra u hotelu Splendid u Budvi sa početkom u 20h.

Crnogorska publika će moći da po prvi put čuje novi repertoar pjesama Rada Šerbedžije. Organizator koncerta je Izdavačka kuća Nova knjiga, a karte za koncert Rada Šerbedžije i Zapadnog kolodvor benda, u prodaji su od 25. septembra. Cijena karata u redovnoj prodaji je 20 eura. Određen broj karata je već rezervisan za prijatelje i pokrovitelje koncerta. Karte se mogu naći u hotelu Splendid u Budvi i Gradskoj knjižari na Trgu nezavisnosti.

Publika će pored pjesama iz novog repertoara biti u prilici da čuje i evergrin Šerbedžijine hitove kao što su „Ne daj se Ines“,“ Ponekad dolazim, ponekad odlazim“, „Barbara “, „Imam pjesmu za tebe“, “Meni se dušo od tebe ne rastaje” i mnoge druge.

Iz organizacije koncerta ističu da se očekuje da i ovo druženje sa slavnim glumcem bude u znaku dobre muzike, kvalitetne poezije i nezaboravnog druženja.