”Mala” najavljuje novo poglavlje Kekina

Nekadašnji frontmen “Hladnog piva” riješio da pokrene solo karijeru

3212 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Roberto Pavić
Foto: Roberto Pavić

Pjesmom “Mala” započinje novo poglavlje nekadašnjeg frontmena hrvatskog pank benda “Hladno pivo” Mileta Kekina. Ovo je prvi singl sa njegovog solo albuma, koji je u pripremi i biće objavljen na proljeće sljedeće godine.

”To je pjesma, kao i karakter curice o kojoj pjevam, ona je bila prgava i nije dala da se smjesti u stihove. ‘Mala’ je dobra kao prvi korak, jer je stilski drugačija od Hladnog piva, a i mislim da je poruka važna, da na neki način podrži sve one koji ne žele da se uklope u očekivanja koja imamo. Sve je krenulo od moje ćerke koja se bila zakačila za TokTok gdje često promatra nestvarna lica provučena kroz milion filtera, odrasti u ovom dobu je ogroman pritisak na izgled i površno i to me je motivisalo da napišem pjesmu čija je poruka da je savršeno dosadno i da ne treba biti kul”, kaže Kekin.

Kada je počeo da piše “Malu”, Mile Kekin kaže da nije ni sanjao da će se ona pretvoriti u slikovnicu, a još se manje nadao da će je napraviti Tomislav Torjanac, autor “Kako živi Antuntun” i “Grga Čvarak”.

”Ideja je potekla od prijatelja koji je poslao pjesmu jednom od naših najboljih ilustratora, on se oduševio i napravio spot, ja sam oduševljen kako izgleda i zvuči”, rekao je Kekin.

Kaže i da je osamdeset odsto albuma spremno.

”Da prođu Božić i Svetsko prvenstvo i da zapakujemo, biće još jedan singl prije albuma, on će biti malo bjesniji, glasniji i angažovaniji od prvog”, poručuje on.

Bonus video: