Marko Mandić objavio EP "Komerzz": Radio ono što najviše voli

"Moj dragi producent Novak Ašković i ja smo ostavili srce na terenu na ovom EP-ju i nadamo se da će publika to prepoznati"

1362 pregleda 0 komentar(a)
Mandić, Foto: Aleksandar Anđelković
Mandić, Foto: Aleksandar Anđelković

Srpski muzičar Marko Mandić tokom ljeta objavio je najavni singl “Leto stiže” na kome je gostovao reper Kene Beri, a sada objavljuje dugoočekivani EP “Komerzz” zajedno sa spotom za pjesmu “Nedodirljivi”.

Pored ove dvije numere, na novom izdanju možete poslušati kompozicije “Ovu noć”, “Mana”, kao i “Koale” na kojoj je gost još jedan sjajni reper - Kendi!

”Da li je ovaj EP komerzz ili se samo tako zove? Mislim da jeste. Da li je ovaj EP alternativa za komerzz? Mislim da jeste. To su pitanja i odgovori koji mi se motaju po glavi kad treba da objasnim nekome gdje bih žanrovski smjestio svoju muziku. I gdje je to onda? Moj dragi producent Novak Ašković i ja smo ostavili srce na terenu na ovom EP-ju i nadamo se da će publika to prepoznati. Radili smo ono što najviše volimo i proveli se mnogo dobro”, kazao je o novom EP-ju Marko Mandić.

Pored solo pjesama pohvalio se da na albumu ima “dva spektakularna gosta”.

”U pitanju su Kene Beri sa kojim je pjesma koja najavljuje EP izašla još prije ljeta i sada Kendi. Dugoočekivana saradnja Kendija i mene se konačno desila ovdje, na pjesmi ‘Koale’. Uradili smo jedan spot za pjesmu ‘Nedodirljivi’ koji potpisuju Maša Đorđevic i Aleksandar Anđelković”, ispričao je Mandić te dodao da je ovim spotom sam ostvario davnu želju.

”Uspio sam da đuskam ful koreografiju sa plesačima. Potpuno sam izašao iz zone komfora, što mi je i bila ideja, probio sam svoje granice i zavolio ples. Hvala koreografu Bojani Tasov što je uspjela da izvuče to iz mene”, dodao je Mandić.

EP se može pronaći na svim streaming platformama, a spot za pjesmu “Koale” sa Kendijem na Markovom YouTube kanalu. Spot su radili domaći videografi Maša Đorđević i Aleksandar Anđelković, dok je cio EP Marko uradio zajedno sa Novakom Aškovićem koji potpisuje produkciju.

Bonus video: