Random i "Đomladinjo" među nominovanima za MAC nagradu

Uskoro prvi krug glasanja, ceremonija 25. i 26. januara u Beogradu

3282 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Sky Music
Foto: Sky Music

Dodjela muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC), održače se 25. i 26. januara iduće godine u Beogradu, ovoga puta i uz nastupe regionalnih izvođača svih žanrova.

Novi koncept ceremonije predstavljen je uživo na Instagram stranici MAC-a, gdje su izvođači koji su u prethodnim izdanjima osvojili neke od nagrada nominovali svoje favorite, izvođače i numere, saopštio je organizator.

Tako je sastav Who See nominovao, između ostalog, podgoričkog repera Randoma sa numerom "Đomladinjo". Među favoritima su izdvojili i Pjaćoti Mafiju sa pjesmom "Magare" i Ajsa Nigrutina i Smoke Mardeljana sa numerom "Ndžamena".

Sergej Ćetković, koji je sa Who See 2020. osvojio MAC nagradu za najbolju pop kolaboraciju, nominovao je Jelenu Tomašević sa numerom „Ne žalim“, Aleksandru Radović sa pjesmom „Prošlo me je“ i Mayu Sar sa numerom „Ljubav“.

Nina Badrić, koja se i sama našla među nominovanim izvođačima za MAC 2023, nominovala je Konstraktu sa pjesmom „In corpore sano“, zatim Senidu sa numerom „Behute“ i Petra Grašu sa numerom „Je l' ti reka' ko“.

Seksi iz Crnog Ceraka je predložio svoje favorite za MAC nagrade 2023, među kojima su se našli Cunami sa numerom „Welkom“, Juice sa pjesmom „Lagiare“ i Gazda Paja sa numerom „Fila & AirMax“.

Prvi krug glasanja trebalo ubrzo da počne, a organizatori su pozvali fanove da i ubuduće prate zvanične kanale manifestacije, ostavljajući prostor za "još jedan ogroman iskorak" u odnosu na prethodna dva izdanja - mogućnost da im se i samima pruži prilika da predlože svoje favorite za MAC nagrade 2023, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: