Fergi se liječi od raskida: Palo je mnogo vrelih suza

“Mnoge numere su nastale kao autobiografsko iskustvo, pa su spotovi poput filmske magije. To je bilo veoma teško za rad”, kazala je Fergi
0 komentar(a)
Fergi, Foto: Shutterstock
Fergi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.09.2017. 14:56h

Pjevačica Fergi odlučila je da se nakon raskida sa Džošom Demelom fokusira na rad na novom albumu, koji će nositi naziv “Double Dutchess”, a o kojem je pričala za US Weekly.

“Na ovom albumu ima nekoliko vrlo emotivnih pjesama. U nekim spotovima plačem, pa je definitivno bilo prolivenih suza tokom rada na njemu”, ispričala je 42-godišnjakinja.

“Najemotivnije pjesme su 'Love is Pain' i 'Save it Till the Morning'. Snimajući spotove za njih sam se definitivno isplakala”, priznala je Fergi, dodajući da je tokom rada “zašla veoma duboko”.

“Mnoge numere su nastale kao autobiografsko iskustvo, pa su spotovi poput filmske magije. To je bilo veoma teško za rad”, prisjetila se ona, dodajući da ju je život inspirisao prilikom komponovanja.

“Toliko različitih tema, iskustava... Jednostavno sam prenijela sve kroz šta sam prolazila i osjećala. Bila sam u momentu”, opisuje pjevačica koja je prošle sedmice objavila razvod od 44-godišnjeg supruga, nakon osam godina braka.

Njih dvoje su se vjenčali u Malibuu, u januaru 2009. godine, a prvi znaci razvoda dospjeli su u javnost početkom 2017.

“Uz apsolutnu ljubav i poštovanje, odlučili smo da se rastanemo početkom ove godine. Kako bi dali najbolju šansu našoj porodici da se prilagodi, želimo da ovo ostane naš privatan problem. Ipak, mi ćemo uvijek biti ujedinjeni podrškom koju dajemo jedno drugom”, poručio je sada već bivši par u zajedničkom saopštenju.

Njih dvoje imaju 4-godišnjeg sina Aksela, koji ima je na prvom mjestu.

“Oni su zaista divni ljudi i veoma posvećeni sinu, ali previše su različiti da bi brak funkcionisao. Do prošle godine su pokušavali da dobiju još jedno dijete”, otkrio je neimenovani izvor.

Bonus video: