Pjesma "Ove Nove godine" za pravi duh praznika, pozitivnu melodiju i atmosferu

"Vjerujemo da će ova pjesma i spot obilježiti praznični period koji je pred nama ali i da će, kao što je to slučaj sa mnogim pjesmama inspirisanim Novom godinom, postati i ostati pravi evergrin koji će se rado slušati u narednim decenijama”, navodi autor Ilija Pejović.

3626 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

“Ove Nove godine” naslov je pjesme koju izvodi grupa crnogorskih muzičara okupljenih pod zajedničkim imenom "Naše društvo".

Autor teksta i muzike je Ilija Pejović , producent Mihailo Miha Radonjić a pjevaju Nebojša Đukanović, Ivana Janković, Mila Nikić, Jovana Ćupić, Novak Raičković, Jovana Živković i Boris Božović.

Kako sam naslov sugeriše pjesma prati duh paznika kroz toplu, gotovo nostalgičnu, a opet krajnje pozitivnu melodiju i atmosferu.

Atmosferu prazničnog okupljanja prijatelja, darivanja i uživanja u zajedničkim idiličnim trenucima posebno naglašavaju magična scenografska rješenja kreativnog tima La mia casa,u spotu čija realizacija je povjerena produkciji Mediatag.

“Spoj brojne ekipe profesionalaca donio je proizvod koji sa ponosom predstavljamo. Vjerujemo da će ova pjesma i spot obilježiti praznični period koji je pred nama ali i da će, kao što je to slučaj sa mnogim pjesmama inspirisanim Novom godinom, postati i ostati pravi evergrin koji će se rado slušati u narednim decenijama”, navodi autor Ilija Pejović.

Bonus video: