„Otrov” donio saradnju sa Vranjkovićem

”Otrov” je osmi singl sa predstojećeg, trećeg studijskog albuma “III” grupe Artan Lili, koji će kao i prethodna dva, biti zajedničko izdanje PGP RTS-a i Jugoton Croatia Rekordsa

2596 pregleda 2 komentar(a)
Detalj iz spota, Foto: Screenshot/Youtube
Detalj iz spota, Foto: Screenshot/Youtube

Grupa Artan Lili objavila je novi video singl pod nazivom “Otrov”, a kao gost u pjesmi pojavljuje se Nikola Vranjković.

Video je snimila Romana Slačala, a audio produkciju potpisuju Nikola Vranjković, Ivan Petrović i Marko Benini.

”Novi singl smo uradili zajedno sa našim velikim prijateljem, kolegom, saborcem i muzičkom zvijezdom Nikolom Vranjkovićem. Ponovo smo uradili nešto drugačije od očekivanog i izuzetno smo zadovoljni kako sve zajedno zvuči i izgleda. Vjerujem da je tema je izuzetno zanimljiva i da je baš ovo doba godine - pravi tajming za jednu ovakvu pjesmu”, kazao je Bojan Slačala, frontmen grupe Artan Lili povodom novog video.

”Bilo je pravo uživanje raditi sa Artanima na novom materijalu, u svim fazama ovog procesa - bilo da smo snimali i miksovali zvuk (u studiju, stanu ili vikendici), bilo da smo usaglašavali tekst i druge detalje u vezi sa pjesmom i spotom. Artan Lili su jedna od rijetkih grupa sa ovih prostora koja zna šta radi”, izjavio je Nikola Vranjković, poznati domaći muzičar, tekstopisac, kompozitor, producent i gitarista.

”Otrov” je osmi singl sa predstojećeg, trećeg studijskog albuma “III” grupe Artan Lili, koji će kao i prethodna dva, biti zajedničko izdanje PGP RTS-a i Jugoton Croatia Rekordsa.

Poslije singlova “Maca”, “Priča”, “Oud”, “Foliram”, “Pedana”, “Rokenrol posle rokenrola”, “Geler” i najnovije “Otrov”- ostale pjesme i spotove sa gostima koje će svoje mjesto naći na trećem albumu - grupa će uskoro da predstavi.

Posle turneje povodom obilježavanja desetogodišnjice benda, u sklopu koje su dva puta nastupili u Podgorici, Artan Lili na radost publike - njavljuju nastavak koncertih aktivnosti širom regiona.

Bonus video: