Pogledajte novi spot za pjesmu Leonarda Koena

Koenova porodica je povodom njegovog datuma rođenja predstavila i Tower of Song: A Memorial Tribute to Leonard Cohen, odnosno obilježavanje prve godišnjice smrti muzičke ikone koja će se održati 6. novembra u Montrealu
0 komentar(a)
Leonard Koen, Foto: Reuters
Leonard Koen, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.09.2017. 10:45h

Leonard Koen bi danas napunio 83 godine, a u čast njegovog rođenja objavljen je novi spot za pjesmu Leaving The Table.

Koenova porodica je povodom njegovog datuma rođenja predstavila i Tower of Song: A Memorial Tribute to Leonard Cohen, odnosno obilježavanje prve godišnjice smrti muzičke ikone koja će se održati 6. novembra u Montrealu.

Na bini će te večeri nastupiti Elvis Kostelo, Lana Del Rej, Feist, Filip Glas, Vesli Šulc, Sting, Patrik Votson, Adam Koen, a uskoro će biti najavljeno još glumaca i izvođača.

Prodaja karata za ovaj događaj počinje u subotu 23. septembra, a uz muzičke goste očekuju se i kanadski premijer, kao i prvi čovjek Kvebeka, prenosi N1.

"Otac mi je ostavio spisak dužnosti prije nego što je preminuo. Stavi me u kovčeg pored moje majke i oca. Napravi malu komemoraciju za bliske prijatelje i porodicu u Los Anđelesu. Ako želiš javni događaj, napravi ga u Montrealu”, rekao je Koenov sin, muzičar i producent Adam Koen, napominjući kako ovaj koncert i okupljanje vidi kao ispunjenje svojih dužnosti prema ocu.

Prihod od koncerta biće dodijeljen različitim kanadskim umjetničkim organizacijama.

Bonus video: