Konstrakta dolazi u Herceg Novi na Winter Flower žurku

Uz Konstraktu, glavna zvijezda Winter Flower žurke je Claptone, jedan od najtraženijih umjetnika svjetske house scene. Programu će se pridružiti i crnogorska pop zvijezda Katarina Bogićević Kejt, kao i DJ-evi P.S. i Bodzie, koji će nastupiti u zajedničkom setu

5179 pregleda 5 komentar(a)
Foto: BORIS PEJOVIC
Foto: BORIS PEJOVIC

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, gostovaće u Herceg Novom na Winter Flower žurki.

Ulaz na žurku pod maskama je slobodan.

Iz organizacije Sea Dance-a su saopštili da iako već poznata javnosti kao vokal benda Zemlja Gruva, Konstrakta je popularnost zadobila nastupom na Beoviziji.

"Neobična umjetnica je postala mejnstrim zvijezda u četrdeset i nekoj, čime je zgazila (i to simboličnim borosanama) bezbroj nepisanih pravila i ujedno dala nadu svima onima koji vjeruju da najveći uspjeh nije uslovljen brojem godina. I tako je postala univerzalno prihvatljiva i voljena: za djecu, tinejdžere, patrijarha Porfirija kojim je razmijenila poklone uoči odlaksa u Torino, intelektualce, radnike, muškarce, žene, za sve", piše u saopštenju.

U saopštenju podsjećaju da je nekoliko sati prije početka završnice Eurosonga Konstrakti uručena nagrada "Marsel Bezanson" za najbolji umjetnički nastup u Torinu i dvije nagrade takmičenja – za najbolji tekst i za najinovativniji scenski nastup. Osim toga, dodaju da je nominovana i za brojne nagrade koje se dodjeljuju u godini koja je počela, a Radio Beograd ju je izabrao za jednog od predstavnika na festivalu Eurosonic u Holandiji.

Uz Konstraktu, glavna zvijezda Winter Flower žurke je Claptone, jedan od najtraženijih umjetnika svjetske house scene. Programu će se pridružiti i crnogorska pop zvijezda Katarina Bogićević Kejt, kao i DJ-evi P.S. i Bodzie, koji će nastupiti u zajedničkom setu.

Bonus video: