Poslušajte pjesmu "Magare" producenta dua Who See

U poplavi mačizma, testosterona, tanosa i erosa koji dominiraju aktuelnim muzičkim temama, "Magare" je osvježenje koje kroz satiru i šalu na svoj račun, niže slike i situacije u kojima se svako od nas ponekad nađe

9613 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Muzički producent i DJ iz Herceg Novog, Dejan Matović poznatiji kao Seagull Prime ima novi projekat pod alijasom “Pjaćoti mafija”.

Dejan je najpoznatiji kao saradnik Who See klape i između ostalog, producent “Đe se kupaš” hita.

Pjaćoti mafija donosi frešak zvuk, ovoga puta vam prezentuje novi singl “Magare”.

Poslije predstavljanja publici dva singla “Meni treba” i "Varljivo ljeto", Dejan je privukao pažnju i obezbjedio IDJ distribuciju za svoj Boka Tune label.

U poplavi mačizma, testosterona, tanosa i erosa koji dominiraju aktuelnim muzičkim temama, "Magare" je osvježenje koje kroz satiru i šalu na svoj račun, niže slike i situacije u kojima se svako od nas ponekad nađe. Pjaćoti mafija kao karakter daje novu, komedijašku, perspektivu i na veoma zabavan način parira preozbiljnim temama koje nas iscrpljuju.

Muziku, produkciju i vokale potpisuje Dejan dok su autori videa Mario Đorđević Noyz i Nemanja Abazović. Pjaćoti mafija tvrdi da u toku snimanja nije povrijeđeno nijedno magare.

Bonus video: