Niki Minaž među najboljim reperima

Kada je riječ o reperu broj jedan, na samom vrhu liste našao se Džej-Zi. Billboard je primijetio da se Džej takođe učvrstio kao poslovni čovjek

3447 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

U čast 50. godišnjice hip hopa objavljena je Billboardova lista 50 najboljih muških i ženskih rep izvođača svih vremena.

Niki Minaž našla se na 10. mjestu liste, čime je zvanično postala jedina žena na listi deset najboljih, a time i najbolji ženski rep izvođač svih vremena.

”Ona je nedvosmisleno utrla put sljedećoj generaciji ženskih repera, dok je u isto vrijeme gradila nasljeđe čiji uticaj nije ograničen na hip hop svijet”, pojasnili su.

Kada je riječ o reperu broj jedan, na samom vrhu liste našao se Džej-Zi. Billboard je primijetio da se Džej takođe učvrstio kao poslovni čovjek.

”Možda postoje drugi reperi koji bi mogli da tvrde da pariraju Džeju za tron, ali jednostavno ne postoji niko ko može da se mjeri s njegovom cjelokupnom karijerom - njegovom dugovječnošću i širinom njegovih postignuća”, napisali su.

Brojni fanovi ubrzo nakon objave liste izrazili su svoje (ne)zadovoljstvo Billboardovim izborom na društvenim mrežama.

”Džej-Zi je među 10 najboljih, ali ne i najbolji”, “Nadam se da nisu ozbiljni. Lil Simz i Laurin Hil su bolje od Niki i nisu jedine”, “Ne treba nam Billboard da potvrdi ove opšte poznate činjenice. To je kultura”, pisali su tviteraši.

Pored Džej Zija među deset najboljih repera našli su se između ostalih i Tupak Šakur, Eminem, Lil Vejn, Drejk i Snup Dog.

Bonus video: