Audicija za „Ritam Evrope“ 20. februara

„Ritam Evrope“ je najveće dječje muzičko takmičenje namijenjeno takmičarima uzrasta od 14 do 21 godine, djeci i omladini koja su talentovana za ples i pjevanje

967 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ za nikšićke učenike održaće se 20. februara u podne u JU „Zahumlje“.

Potpredsjednik Opštine Nikšić Zoran Tomić i Svetozar Bajović iz Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje, zajedno sa koordinatorkom manifestacije „Crna Gora u ritmu Evrope“ Saidom Čikić i glavnim organizatorom takmičenja Nenadom Jeremićem, održali su sastanak sa direktorima škola u Nikšiću kako bi ih upoznali sa detaljima audicije.

„Opština Nikšić je obezbijedila finansijska sredstva za djecu kako bi uzela učešće na ovom takmičenju. Djeci će biti plaćen prevoz, smještaj, hrana i sve ono što im bude neophodno tokom pripreme za takmičenje“, kazao je potpredsjednik Tomić i dodao da ove godine očekuje bolji odziv djece iz Nikšića.

Čikić i Jeremić su, kako se navodi u saopštenju za javnost, istakli da su u sve četiri sezone takmičenja učestvovala djeca iz Nikšića i na kvalitetan način predstavljala opštinu.

„Ritam Evrope“ je najveće dječje muzičko takmičenje namijenjeno takmičarima uzrasta od 14 do 21 godine, djeci i omladini koja su talentovana za ples i pjevanje. Odabrani na audiciji će imati priliku da svoj talenat za pjevanje i ples usavršavaju tokom višemjesečnih priprema, u kampovima, a sa njima će raditi stručni tim.

Bonus video: