Let 3 pada na kladionicama

Prestigla ih je predstavnica Jermenije, koja još nije predstavila svoju pjesmu

4654 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Hrvatski predstavnici na ovogodišnjem eurosongu grupa “Let 3” juče su prvi put zabilježili pad na kladionicama. Naime, prestigla ih je jermenska predstavnica Brinete iako još uvijek nije predstavila svoju pjesmu.

Otkako je Let 3 pobijedio na Dori s pjesmom “Mama ŠČ”, Hrvatskoj su iz dana u dan rasle šanse za dobrim plasmanom na najpopularnijem evropskom muzičkom takmičenju. Ipak, sada je prvi put došlo do malog pada na kladionicama.

Let 3 držao je 14. poziciju, a ona je sad pripala lijepoj 21-godišnjoj pjevačici pravog imena Elen Jeremejan koja je s javnosti podijelila podatak da pjeva otkako je imala četiri godine, a danas sama piše tekstove svojih pjesama.

’Veoma sam srećna što mogu podijeliti vijest s vama. Samo kreiram muziku i ovoga puta podijeliću je s evropskom publikom’, napisala je Brinete na svojim društvenim mrežama.

Riječ je o pop pjevačici koja se na sceni pojavila tek prošle godine, i odmah je doživjela nevjerovatnu popularnost. Postala je jedna od najpopularnijih pjevačica u Jermeniji, čemu u prilog govori podatak da je na Instagramu prati 280 hiljada ljudi.

Bonus video: