Stonsi i Pol Makartni snimili zajedničku pjesmu

Snimanja su nedavno obavljena u Los Anđelesu, a planirano je i da Makartnijev bivši kolega iz benda Ringo Star "svira na albumu koji tek treba da bude najavljen"

3647 pregleda 0 komentar(a)
Sa jednog od ranijih koncerata Rolingstonsa, Foto: Shutterstock
Sa jednog od ranijih koncerata Rolingstonsa, Foto: Shutterstock

Bristanske legende na istom mjestu - grupa Rolingstonsi i nekadašnji član Bitlsa Pol Makartni udružili su snage kako bi zajedno snimili pjesmu za novi album "Stonsa", rekao je portparol ove rok grupe.

Časopis "Variety" izvijestio je da je bivši član Bitlsa snimio bas dionice za predstojeći projekt Rolingstonsa koji vodi Endrju Vat, dobitnik Gremija 2021. za producenta godine, prenosi N1.

Takođe, navodi da su snimanja nedavno obavljena u Los Anđelesu i da je planirano i da Makartnijev bivši kolega iz benda Ringo Star "svira na albumu koji tek treba da bude najavljen".

Portparol Rolingstonsa potvrdio je da je Makartni "pozvan da odsvira bas dionice na jednoj pjesmi" za album koji će biti objavljen kasnije ove godine.

U video poruci na svojim stranicama na društvenim mrežama prošlog mjeseca, gitarista Stonsa Kit Ričards rekao je obožavaocima "da je nova muzika na putu".

Novi album biće prvi nakon smrti bubnjara Stonsa Čarlija Votsa 2021. godine.

Bonus video: