Šakira: Pjesme koje napišem najbolja su mi terapija

Ideju da napiše pjesmu u saradnji s argentinskim producentom Bizarapom dao je njen desetogodišnji sin Milan, ispričala je Šakira

3846 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pjesme koje napišem najbolja su mi terapija, njihov je učinak bolji od seanse kod psihologa ili psihoanalitičara, rekla je kolumbijska zvijezda Šakira u prvom intervjuu koji je dala otkako je objavila pjesmu kojom se oštro obračunava s bivšim partnerom Žerarom Pikeom.

Pjevačica je u januaru snimila pjesmu za Bizarrap (BZRP) "Muzička sesija #53" i to je bilo veliko olakšanje, otkrila je u intervjuu za meksičku televizijiu.

„Ušla sam u studio u jednom raspoloženju, a napustila ga u potpuno drukčijem (…) bilo je to odlično rasterećenje, izlječenje, oporavak“, objasnila je.

„Bez te pjesme, vjerujem ne bih bila ovde gdje sam danas“, dodala je Šakira.

Ideju da napiše pjesmu u saradnji s argentinskim producentom Bizarapom dao je njen desetogodišnji sin Milan, ispričala je.

„Rekao mi je "moraš nešto snimiti s njim, Bizarap je argentinski bog“.

Šakira i 36-godišnji bivši fudbaler objavili su u aprilu da se rastaju, nakon više od decenije zajedničkog života u kojem su dobili dvoje djece, Milana i Sašu (8).

„Mnogo fitnessa, ali trebalo bi malo vježbati i mozak“, „Trampio si ferari za tvingo, a Roleks za Kasio“, „Neću ti se vratiti čak ni da me plačući moliš“, „Ja sam te odavno nadmašila i zato si sada s osobom tvog nivoa“, poručuje Šakira u pjesmi kojom ne štedi ni novu partnerku bivšeg partnera, Španjolku Klaru Čiju (23).

To je već treća Šakirina pjesma posvećena razlazu s Pikeom, nakon prethodnih „Te felicito“ (Čestitam ti) i „Monotonia“.

Bonus video: